Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στα σκαριά νέα συνταγματική εκτροπή για να μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στα σκαριά νέα συνταγματική εκτροπή για να μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση

Μετά από το “ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα” με την Κ.Ο. Λαφαζάνη που υφάρπαξε την τρίτη διερευνητική εντολή από την Χρυσή Αυγή κατά παράβαση κάθε νομιμότητας, Συντάγματος και Λαϊκής βούλησης, το σαθρό σύστημα των πολιτικάντηδων ετοιμάζει νέα μηχανορραφία κατά της Χρυσής Αυγής.

Μετά λοιπόν την συνωμοσία της σιωπής και τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, στα σκαριά είναι έτοιμη νέα συνταγματική εκτροπή, ώστε να αποφευχθεί ο “σκόπελος” η Χρυσή Αυγή να είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως φαίνεται κι όπως προωθούν τα διευθυντήρια των Βρυξελλών με τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις είναι έτοιμη η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα – ΝΔ. Το μοναδικό αγκάθι και σε αυτήν την ανίερη συμμαχία είναι το γεγονός ότι σε αυτήν την περίπτωση η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα θα είναι Αξιωματική αντιπολίτευση.

Το μνημονιακό όμως τόξο αναζητεί λύσεις και για αυτήν την περίπτωση και όπως φαίνεται είναι έτοιμη ακόμα μια μηχανορραφία. Έτσι, στην περίπτωση συγκρότησης μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης οι υπουργοί από το δεύτερο κόμμα θα παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα και θα συμμετέχουν ως “εξωκοινοβουλευτικοί” στην νέα κυβέρνηση. Και με αυτόν τον τρόπο το δεύτερο κόμμα θα είναι… νομότυπα αξιωματική αντιπολίτευση και όχι η Χρυσή Αυγή, παρόλο που το δεύτερο κόμμα θα συμμετέχει στην μνημονιακή συγκυβέρνηση!

Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

“Πραγματικά, δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι! Το τελευταίο διάστημα ακούω τον προβληματισμό για το ποιος θα αναλάβει αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, σε περίπτωση που συγκροτηθεί μεγάλος συνασπισμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο αυτό η Χρυσή Αυγή – με τα προνόμια που δίνονται από τον κανονισμό της Βουλής-, κάποιοι σκαρφίζονται το εξής:

Οι υπουργοί που προέρχονται από το δεύτερο κόμμα να ανεξαρτητοποιούνται ή να παραιτούνται, όπως έκαναν οι κ. Δήμας και Αβραμόπουλος με την κυβέρνηση Παπαδήμου…”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-sta-skaria-nea-suntagmatikh-ektroph-gia-na-mhn-einai-h#ixzz3kwVwA2ku

Exit mobile version