Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την φυλακή στις εκλογές: Η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από την φυλακή στις εκλογές: Η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,
κλέφτες χωρίς μία πήχυ γή και κλέφτες με παλάτια,
ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί
ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Στις 20 Μαρτίου 2015 αποφυλακίστηκα με την παρέλευση 18μήνου παρά μιαν εβδομάδα με τον όρο να είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό! Εδώ και ένα μήνα έχει αρθεί ο όρος αυτός, αλλά είμαι υποχρεωμένος να μην απομακρυνθώ από την περιοχή Αττικής. Στους μήνες αυτούς όπου είχα ενεργεί παρουσία στις εργασίες του κοινοβουλίου έδωσα την μάχη μαζί με τους συναγωνιστές μου ενάντια στο νέο μνημόνιο της αριστεράς, δηλώνοντας ότι όπως ακριβώς είπαμε όχι στην εθνική υποδούλωση της χώρας στους ισχυρούς του χρήματος στην συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, το ίδιο θα κάνουμε και ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουδείς είναι δυνατόν να κατηγορήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για πολιτική ασυνέπεια, αφού από την πρώτη στιγμή όταν το 2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο, σταθερά υποστηρίξαμε την θέση ότι τα μνημόνια δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε λύση, αλλά θα χρεώσουν περισσότερο την Πατρίδα μας και θα βυθίσουν ακόμη πιο πολύ τους Έλληνες στην ανέχεια και την δυστυχία. Μια δυστυχία, η οποία είναι για τους περισσότερους συμπατριώτες μας αφόρητη, αφού το απόλυτο ιδανικό, το οποίο καλλιεργήθηκε από το κυρίαρχο σύστημα της μεταπολιτεύσεως, δεν ήταν άλλο από τα υλικά αγαθά. Το τέρας του καταναλωτισμού, ο υλισμός και ο φιλοτομαρισμός σε όλο τους το θλιβερό μεγαλείο επικράτησαν στον λαό μας εξαφανίζοντας την Πίστη στα Ιδανικά. Αυτόν τον βούρκο, αυτό το τέλμα ήλθε να ταράξει με δύναμη ένα νέο Κίνημα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι τελευταίοι “πιστοί” ήλθαν μέσα από τα βάθη της Ιστορίας για να πούνε στους Έλληνες ότι υπάρχουν ακόμη Ιδανικά, ότι υπάρχουν ακόμη υπερήφανοι άντρες και γυναίκες, αποφασισμένοι να κάνουν θυσίες για τις Ιδέες τους, χωρίς την προσδοκία του διορισμού, του άθλιου ρουσφετιού, της ευμενούς αντιμετωπίσεως από ένα σάπιο κομματικό κράτος.

Ήδη ευρισκόμεθα ενώπιον νέων εκλογών, στις οποίες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα λάβει μέρος και κανένας, ακόμη και οι πλέον εμπαθείς και γεμάτοι μίσος εναντίον μας πολιτικοί μας αντίπαλοι, δεν ελπίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ευρεθεί εκτός κοινοβουλίου. Η αρχή έγινε με το δήμο Αθηναίων το 2010 και η συνέχεια ήταν το 7% των συνεχών εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Το πολιτικό σύστημα οργίστηκε με την παρουσία των Εθνικιστών στην Βουλή. Το ίδιο οργίστηκαν και τα διεθνή κέντρα αποφάσεων έξω από την χώρα και έτσι άρχισε ένας σφοδρός πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γεμάτος εμπάθεια, μίσος, λάσπη, αποκλεισμό, συκοφαντίες. Δίπλα σε όλα αυτά είχαμε δολοφονίες, πολιτική τρομοκρατία, απαγορεύσεις και τέλος τον Σεπτέμβριο του 2013 μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία μας οδήγησε στην φυλακή και όλοι πίστεψαν τότε ότι τέλειωσαν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας τα ΝΕΑ, ο οποίος έλεγε: “Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”… Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως όλοι έχουν διαπιστώσει πλέον δεν έδυσε! Αντίθετα, μέσα από την φυλακή έδωσε με επιτυχία τις μάχες των εκλογών του 2014, Ευρωεκλογών και περιφερειακών εκλογών, και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Μέσα από την φυλακή δώσαμε και την μάχη των εθνικών εκλογών τον Ιανουάριο του 2015 και παραμείναμε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Δεν είχαν να κάνουν στην συγκεκριμένη περίπτωση με κάποιους ουτιδανούς αστούς πολιτικούς, όπως αυτοί που υπήρξαν σε κάποια κόμματα της λεγόμενης ακροδεξιάς. Είχαν απέναντί τους Ιδεολόγους Εθνικιστές, αποφασισμένους για θυσίες και αυτό ήταν προπαντός που εκτίμησε ο λαός, ένα μέρος του οποίου συμπαραστάθηκε θερμά και στάθηκε στο πλευρό της διωκόμενης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με όλη την δύναμη της ελληνικής του ψυχής.

Ας μιλήσουμε όμως για τις επερχόμενες εκλογές στις οποίες μας εμφανίζουν ως τους δύο μονομάχους της εξουσίας την Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πόσον θα είναι “μονομαχία” και μάλιστα… σκληρή, όπως θέλουν να μας το εμφανίσουν, αμφιβάλλω, αλλά αυτό δεν είναι που έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε με την μορφή τουλάχιστον που ήταν γνωστός μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Και τα καρφιά στο φέρετρο της για πρώτη φορά αριστεράς, τα έβαλαν μόνοι τους, υπογράφοντας νέο μνημόνιο, το οποίο είχαν διακηρύξει προεκλογικά ότι δεν πρόκειται να πράξουν, αλλά το αντίθετο ότι θα καταγγείλουν και τα πρώτα μνημόνια!

Το μόνο που κατόρθωσαν είναι να ψηφιστεί από την Βουλή ένα εθνομηδενιστικό νομοσχέδιο, αυτό της ιθαγενείας, νομοσχέδιο αντισυνταγματικό σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Ραγκούση, το οποίο αντιτίθεται στην ουσία σε αυτήν την ίδρυση και την ύπαρξη του κράτους των Ελλήνων, ενώ κράτους εθνικού όπως προέκυψε από την Επανάσταση του 1821. 

Από την άλλη πλευρά, η Ν.Δ. προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, αλλά όλα δείχνουν ότι  θα χάσει και άλλο έδαφος και πορεύεται σταθερά προς την πολιτική ανυπαρξία, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα των νέων εκλογών. Την βαραίνουν στην συνείδηση του λαού τα μνημόνια της κυβερνήσεως Σαμαρά και επιπλέον η συνενοχή της σε αυτό το άθλιο κράτος, το οποίο προέκυψε από τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. Δεν είναι όμως μόνον τα παλαιά, είναι και οι νέοι “άθλοι” της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η υπερψήφιση του μνημονίου της αριστεράς, του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ., ενός μνημονίου το οποίο υποδουλώνει την χώρα για τις επόμενες γενεές και καταδικάζει σε αφανισμό τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την μεσαία τάξη της χώρας, ενώ είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση και θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ανεργία.

Η μόνη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πλέον μεταβάλλεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και κατά τούτο αποτελεί γνήσια συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, η μόνη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ. που προσπαθεί μάταια να βρει τον παλαιό της εαυτό είναι να ενώσουν μαζί την πολιτική τους δυστυχία για να αντιμετωπίσουν τις νέες πολιτικές δυνάμεις, που έρχονται, και ήδη ο αχός τους ακούγεται από τα βάθη της Ιστορίας.

Τι χρειάζεται η χώρα για να σταθεί και πάλι υπερήφανη ανάμεσα στα έθνη; Χρειάζεται Ιδανικά! Και προπαντός δεν χρειάζεται “λογιστές” υποτεταγμένους στα κελεύσματα των διεθνών δανειστών. Η χώρα χρειάζεται μια επανάσταση ψυχών!

Δημοτικές εκλογές 2010, Εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012, Ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές 2014, Εθνικές εκλογές Ιανουαρίου 2015, σε όλες αυτές τις εκλογικές μάχες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στάθηκε όρθια και θα σταθεί όρθια και στις εκλογές που έρχονται. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας το πάρουν απόφαση ήλθε για να μείνει! Και να αποτελέσει την μεγάλη ελπίδα του Γένους για τις ημέρες που έρχονται.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-thn-fulakh-stis-ekloges-h-chrush-augh-hlthe-gia-na-meinei-arthro-tou-n#ixzz3ky8Xwv6r

Exit mobile version