Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάπα Research: Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά η Χρυσή Αυγή!

Κάπα Research: Τρίτη πολιτική δύναμη με διαφορά η Χρυσή Αυγή!

Τελεσίδικη θεωρεί την Τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής το πολιτικό σύστημα και τώρα απλώς αγωνίζεται για να περιορίσει τα ποσοστά της. Αυτό καταδεικνύει και η νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για την καθεστωτική ναυαρχίδα «Το Βήμα».

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, ο Σύριζα παραμένει πρώτος με βραχεία κεφαλή από τη ΝΔ, ενώ στη συνέχεια τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό που αγγίζει το 7,4% με την πρέπουσα αναγωγή. Από εκεί και πέρα το χάος, αφού μετά βρίσκονται σειρά κομματιδίων με περίπου τα ίδια ποσοστά, με εξαίρεση του ΑΝΕΛ που βρίσκονται στην έξοδο από το κοινοβούλιο και το κόμμα Λεβέντη, που βρίσκεται στην είσοδο.

Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την δημοσκόπηση: 

Βεβαίως, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτερα, από αυτά που τολμούν να εμφανίσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη στη Βουλή, ούτε το γεγονός ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στον κατακλυσμό της Πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες. Είναι και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει την Ελληνική Νεολαία και πλαισιώνεται από όλο και περισσότερους ανθρώπους, που αντιλαμβάνονται ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που τους λέει την αλήθεια, χωρίς περιστροφές.

Το τελευταίο πιστοποιείται άλλωστε και από τα δευτερεύοντα στοιχεία της δημοσκοπήσεως, αφού η δημοφιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ανέρχεται στο 11,2%, ποσοστό που πλησιάζει την πραγματική δυναμική της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από την δαιμονοποίηση που έχει υποστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kapa-research-trith-politikh-dunamh-me-diafora-h-chrush-augh#ixzz3kz67cJpZ

Exit mobile version