Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαι δάσκαλος δημοτικού σχολείου και θα ήθελα να παραθέσω έναν χαρακτηριστικό διάλογο μου, με μία άλλη δασκάλα η οποία σημειωτέο ήταν πέρσι υποψήφια διευθύντρια στη σχολική μονάδα όπου υπηρετώ. Αυτό αναγκάζομαι και το κάνω μόνο και μόνο για να δείξω πόσο εκφυλισμένη είναι πλέον η  ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς ανώτερες πνευματικές αξίες, δηλαδή ιδανικά. ας πούμε λοιπόν ότι με λένε Δήμο και τη συνάδελφο Γεωργία.

Δ: Οι περισσότεροι Σύριοι πρόσφυγες είναι νέοι άντρες έως 30 ετών παιδιά πλούσιων οικογενειών. Κυρίως η φτωχολογιά μένει στην πατρίδα για να πολεμήσει. Γ: Και τι να κάνουν οι καημένοι αφού δεν μπορούν να πολεμήσουν! Δ: Γιατί δεν μπορούν να πολεμήσουν; Γ: Αφού τους πολεμούν οι τζιχαντιστές! (ότι καταλάβατε, κατάλαβα)

(Με αυτή την απάντηση ομολογώ πως με αποστόμωσε. Πραγματικά δεν ήξερα πως να συνεχίσω την κουβέντα! τι να κάνω όμως παίρνω κουράγιο, καταλαβαίνω πως έχω να κάνω με αριστερόπληκτη – μιντιόπληκτη νοικοκυρούλα που βλέπει μόνο Μέγκα και συνεχίζω.)

Δ: Όσοι είναι αρτιμελείς και σε κανονική ηλικία οφείλουν να υπηρετούν την πατρίδα τους και να πολεμούν για αυτήν και όχι να λιποτακτούν όπως κάνουν αυτή τη στιγμή οι Σύριοι που έρχονται στην Ελλάδα. θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό του Άσαντ (αμφιβάλω αν είχε ακούσει το όνομα), της όποιας τέλος πάντων κυβέρνησης, και να μάχονται τον εχθρό.Γ: Μα και αυτός ο Άσαντ δεν κάνει κάτι για να τους διώξει! Εννοώντας :τους τζιχαντιστές. (σε αυτό το σημείο θόλωσα! δεν πίστευα αυτά που άκουγα)
Δ: Και πως θες να τους διώξει ρε Γεωργία αφού οι Σύριοι δεν πολεμούν;

(Σε αυτό το σημείο επιστρατεύει το συνηθισμένο ηλίθιο  δασκαλίστικο επιχείρημα περί πνεύματος και διανόησης που πάση θυσία πρέπει να σωθεί!)

Γ: Κοίτα, οι περισσότεροι από αυτούς μπορεί όντως να είναι πλούσιοι άρα θα είναι και πιο μορφωμένοι. γι΄ αυτό φεύγουν, για να σωθεί η διανόηση και το πνεύμα! (Πλέον αρχίζω και τρέμω! δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι οι οποίοι ψηφίζουν κιόλας!) Δ: ααα! δηλαδή μου λες να σωθεί το πνεύμα τους και ας καταστραφεί η χώρα τους! Και ποιοι δηλαδή πρέπει να πολεμήσουν; οι φτωχοί και οι αγράμματοι; Γ: Εντάξει, μην το βλέπεις ταξικά! Δ: Εσύ το βλέπεις ταξικά! Αλίμονο αν σκέφτονταν οι Έλληνες έτσι το 40 ή το 21! Γ: Εεεε πάνε πέρασαν τώρα αυτά! δεν ισχύουν τώρα!(δεν κατάλαβα ποια εννοούσε. τα χρόνια; τα ιδανικά;)

το πιο εντυπωσιακό βέβαια δεν ήταν αυτά που έλεγε αυτή, αλλά το ότι -παρευρίσκονταν άλλοι 4-5 δάσκαλοι-ες και όλοι την υποστήριζαν!

Πρέπει λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αλλάξει να είναι όχι η εθνική αφύπνιση των παιδιών αλλά πρωτίστως των δασκάλων!!.

Δ.Τ.

Ολόκληρη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη με κεντρικό ομιλητή τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο – ΒΙΝΤΕΟ

Καταγγέλουμε την χθεσινή χρησιμοποίηση του αμφιθέατρου του Δημόσιου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Ο Άγιος Σάββας” από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για προεκλογική προπαγάνδα. Το δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να είναι χώρος παροχής υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες και όχι προπαγανδιστική μηχανή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Πάντως οι σύντροφοι που προσήλθαν στο κάλεσμα ήταν 3 όλοι και όλοι!

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου

Τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής: Τηλεμαχία χωρίς την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου στήνουν οι “δημοκράτες”

Πάλι και φέτος τα παιδιά των κατάλοιπων της τουρκοκρατίας στη Θράκη, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, με την ποσόστωση που τους δίνει κάθε χρόνο ο αντισυνταγματικός νόμος του ΓΑΠ επί κυβερνήσεως Σιμήτη, κατέλαβαν θέσεις στα ΑΕΙ. Αλλιώς, δεν θα περνούσαν σε καμμιά σχολή με μόνη τη βαθμολογία τους. Καταλαμβάνουν τις θέσεις που θα καταλάμβαναν δικά μας παιδιά και με την αξία τους.

Π.Ρ.

Από την φυλακή στις εκλογές: Η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως στα Λύκεια της χώρας προσέρχονται συνεχώς αλλοδαποί μαθητές για να πάρουν πιστοποιητικό φοίτησης ώστε να το χρησιμοποιήσουν για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας. Προφανώς οι ενέργειες αυτές γίνονται για να μπορέσουν να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές. Λυπάμαι πάρα πολύ για το γεγονός αυτό , διότι βλέπω να παραδίδεται η χώρα μου σε βαρβάρους χωρίς την παραμικρή αντίδραση.

Σ.Λ.

Έλληνας εκπαιδευτικός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-7-septembriou-2015#ixzz3l207tQtq

Exit mobile version