Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση «Δεξιά πλατφόρμα» με τους… Mykonians!

Επιχείρηση «Δεξιά πλατφόρμα» με τους... Mykonians!

Γράφει ο Αντίοχος

Τα «κουκιά» και τα σενάρια της επόμενης μέρας

Είναι αναμφισβήτητο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει το τίμημα της διάσπασης και κατά τα φαινόμενα θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Αλλά, αυτό ουδόλως ενοχλεί τους διεθνείς του προστάτες, γιατί υπάρχουν βλέπετε και οι εφεδρείες του συστήματος. Η πιο ιδανική συγκυβέρνηση για τους διεθνείς τοκογλύφους, θα ήταν ΣΥΡΙΖΑ-Ποτάμι. Αλλά, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα φτάσουν τα «κουκιά», γιατί το Ποτάμι έχει ξεφουσκώσει. Η μία εναλλακτική, είναι να μπει και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού, αν και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το προτιμούν, γιατί είναι… κακόφημο. Η άλλη, είναι να γίνει η «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ-νουδούλας και λοιπών ζητωμνημονιακών δυνάμεων, γιατί το νέο αριστερό Μνημόνιο είναι πολύ «βαρύ» και θα χρειαστεί να το σηκώσουν πολλοί ώμοι!

Το ψυχολογικό φράγμα του 10%

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει τρίτο κόμμα σ’ αυτές τις εκλογές, κι αυτό δεν είναι αναστρέψιμο. Μάλιστα, το έχουν όλοι ως δεδομένο, ακόμα και οι εταίρες δημοσκοπήσεων, που το μόνο που τους έχει απομείνει πλέον, είναι να «κουρεύουν» τα ποσοστά μας, κάτω από το ψυχολογικό φράγμα του 10% (ανάλογη συμφωνία κυρίων είχαν κάνει οι ολιγάρχες των ΜΜΕ και πριν από τις ευρωεκλογές του 2014, όπως εκ των υστέρων… μαρτύρησε δημοσιογράφος της φυλλάδας των Ιών…). Αυτός είναι και ο στόχος του συστήματος –να μην έχουμε διψήφια ποσοστά, κι ας είναι ακόμα και… 9,9%- που θα φάει τα λυσσακά του να πετύχει, με συνδυασμό στημένων δημοσκοπήσεων, αναχωμάτων και στην εσχάτη εκλογικής κλοπής. Αυτό το τελευταίο μπορούμε να το αποτρέψουμε, αν είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών!

Επιχείρηση «δεξιά πλατφόρμα» με τους… Mykonians!

Αλλά, πως θα γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-νουδούλας, όταν η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο; Ακόμα και γι’ αυτό έχουν προνοήσει οι «φύλακες» του συστήματος κι έχουν έτοιμη επιχείρηση «δεξιάς πλατφόρμας»! Δηλαδή, θα διασπάσουν -τεχνητά και ελεγχόμενα- τη νουδούλα, α λα ΣΥΡΙΖΑ, με τους «Μυκονοβοριδίστας» να παίζουν αντίστοιχο ρόλο με τους «Λαφαζανίστας». Ήδη, η φράξια Σαμαρά (που εκπροσωπείται από τον… Mykonian Μάκη Βορίδη, με υπαρχηγό τον –επίσης Mykonian- Μπουμπούκο) έχει αρχίσει διαδικτυακό πόλεμο στον Μεϊμαράκη, γιατί -κατ’ αυτούς- έχει συμφωνήσει να χάσει τις εκλογές και να μπει μετά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα, ενώ τα… σκάγια παίρνουν και τον Καραμανλή, για τον οποίο λένε πως έχει κάνει «ντιλ» με τον Τσίπρα και πως «το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο»! Στην πραγματικότητα, όλοι είναι στο κόλπο, ακόμα κι αυτοί που το… καταγγέλλουν!

Κάθε ψήφος στην ΝΔ είναι… μισή ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ!

Όσους βουλευτές θα έχει η Χρυσή Αυγή, οι… Mykonians θα πάρουν έστω κι έναν παραπάνω, για να το παίζουν… αξιωματική αντιπολίτευση (όπως έγινε με τους Λαφαζανίστας, που βούτηξαν την τρίτη διερευνητική εντολή…), δήθεν γιατί δε δέχονται να συγκυβερνήσουν με την αριστερά. Αλλά, αν έχει πολλούς βουλευτές το Κίνημά μας, θα δυσκολέψει πολύ το πράμα. Οφείλουν, λοιπόν, να καταλάβουν όσοι Έλληνες πατριώτες είναι ψυχικά πιο κοντά στην Χρυσή Αυγή αλλά νομίζουν ότι αν ψηφίσουν νουδούλα θα κόψουν το δρόμο των… κομμουνιστών από την εξουσία, ότι στην ουσία θα δώσουν… μισή ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, όσο πιο ενισχυμένη βγει η Χρυσή Αυγή, τόσο πιο δύσκολα θα ευοδωθούν τα πρόστυχα σχέδιά τους!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheirhsh-dejia-platforma-me-tous-mykonians#ixzz3l3W3087L

Exit mobile version