Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγινε η κωλοτούμπα Τσίπρα από την ΔΕΘ: Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, έτοιμη η μνημονιακή συγκυβέρνηση με ΝΔ!

Έγινε η κωλοτούμπα Τσίπρα από την ΔΕΘ: Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, έτοιμη η μνημονιακή συγκυβέρνηση με ΝΔ!

Άμεση ανταπόκριση Τσίπρα στις συνεχείς εκκλήσεις του Μεϊμαράκη για μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές: από το βήμα της Δ.Ε.Θ., ο πρόεδρος του Σύριζα απάντησε εμμέσως πλην σαφώς οτι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας θα προέλθει από τη συνεργασία Σύριζα και ΝΔ!

Από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Σύριζα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών: «κανείς δεν θα πάρει την ευθύνη να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη»! Το οποίο σημαίνει πως το όραμα της ολιγαρχίας του πλούτου και των δανειστών για τη μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ προς υλοποίηση των αιματηρών μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς, θα γίνει άμεσα πραγματικότητα μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου!

Όπως λοιπόν ο Σύριζα υπερψήφισε το Μνημόνιο ενώ κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα το σκίσιμο των προηγούμενων Μνημονίων, έτσι και τώρα, θα συγκυβερνήσει μετεκλογικά με τη ΝΔ (με το άλλοθι της αποτροπής της ακυβερνησίας της χώρας) παρότι ισχυρίζεται ότι «δεν συνεργάζεται με το παλιό»!

Για να ξεδιάλυνει μάλιστα και οποιαδήποτε αμφιβολία για την μνημονιακή λαίλαπα που έρχεται, τόνισε: “η γρήγορη τήρησή της συμφωνίας είναι ο δρόμος για έξοδο από την κρίση“.

Στους πολιτικούς απατεώνες και στις μαριονέττες των δανειστών και των τοκογλύφων, ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει με πραγματική εθνική αξιοπρέπεια: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-apo-deth-h-chwra-den-tha-meinei-akubernhth-me-apla-logia-mnhmoniakh#ixzz3l4CnSmii

Exit mobile version