Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτική η Ντόρα: Το τρίτο μνημόνιο θα εφαρμοστεί όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση

Αποκαλυπτική η Ντόρα: Το τρίτο μνημόνιο θα εφαρμοστεί όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση

Εξόχως διαφωτιστική σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών υπήρξε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο μικρόφωνο του ΑΠΕ. Όπως τόνισε η Βουλευτής της ΝΔ, ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία έχουν πλήρη προγραμματική συμφωνία στην εφαρμογή του τρίτου επαχθούς αριστερού μνημονίου. Συνεπώς η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στον Σύριζα και το αντίθετο.

Όπως ακριβώς δήλωσε η Μπακογιάννη, σχετικά με το Μνημόνιο Σύριζα: «Αν είμαστε κυβέρνηση πρέπει να το εφαρμόσουμε. Απλώς θα προσπαθήσουμε σε ακραίες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση φορολόγησης αγροτών, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι η απόλυτη υπονόμευση της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ορισμένες άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις, να τις μειώσουμε και να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μιας ευρύτερης μείωσης της φορολογίας για να πάει η οικονομία μπροστά».

Βέβαια οι υποσχέσεις για «προσπάθειες» ελάφρυνσης του μνημονίου είναι πομφόλυγες, ανοησίες χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα, αφού όλοι ξέρουν ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το μνημόνιο, που από κοινού ψήφισαν. Συνεπώς στο θέμα του μνημονίου η μεγάλη συγκυβέρνηση έχει ήδη επιτευχθεί, είτε γίνει και τυπικά ο γάμος, είτε όχι.

Βεβαίως, και στα άλλα ζητήματα υπάρχει προγραμματική σύγκλιση, αφού αμφότερα τα δύο κόμματα επιθυμούν διακαώς τον κατακλυσμό της Πατρίδος μας από λαθρομετανάστες και την διάλυση του κράτους. Οπότε, τα δύο κόμματα δεν διαφέρουν πουθενά. Ψηφίζοντας το ένα, παίρνεις «δώρο» το άλλο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpakogiannh-to-trito-mnhmonio-tha-efarmostei-opoios-ki-an-einai-sthn-kubern#ixzz3l4IJByZQ

Exit mobile version