Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εκτιμούν οι Ισπανοί!

Με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εκτιμούν οι Ισπανοί!

Η ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα El Espanyol ασχολείται με τις ελληνικές εκλογές, προχωρώντας σε μια αξιολόγηση των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί στο χρονικό διάστημα από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ισπανών λοιπόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί στις επερχόμενες εκλογές καθαρά και με διαφορά η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!

Η ισπανική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι οι δημοσκοπήσεις της συγκεκριμένης περιόδου κατατάσσουν αναμφίβολα τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, δίνοντάς της ένα ποσοστό της τάξεως του 8%.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι εκτιμήσεις των Ισπανών βασίζονται στα δείγματα των συστημικών δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί στα ελληνικά καθεστωτικά μέσα. Συνεπώς το 8% αποτελεί επί της ουσίας προσέγγιση βασιζόμενη σε -κατά την συνήθη πρακτική- κίβδηλα και χαλκευμένα δημοσκοπικά ευρήματα.

Εντούτοις, ακόμη και τα ισπανικά μέσα υποχρεώνονται να παραδεχθούν εκείνο που τα ελληνικά αποσιωπούν σκοπίμως: η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία και θα αποτελέσει την Εθνική, Αξιωματική Αντιπολίτευση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-diafora-trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-ektimoun-oi-ispanoi#ixzz3l4z81phQ

Exit mobile version