Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αξιωματούχος των τζιχαντιστών: «Έχουμε ήδη περάσει χιλιάδες τρομοκράτες σε ευρωπαϊκό έδαφος»

Αξιωματούχος των τζιχαντιστών: «Έχουμε ήδη περάσει χιλιάδες τρομοκράτες σε ευρωπαϊκό έδαφος»

Ένα από τα παρελκόμενα της αυξημένης λαθρομεταναστευτικής ροής που φτάνει καθημερινά στην Ελλάδα είναι και η ύπαρξη ακραίων ισλαμικών στοιχείων μέσα στις τάξεις των αφιχθέντων.

Παλαιότερα, ο ξάδερφος του Καντάφι είχε προειδοποιήσει, λέγοντας ότι οι τζιχαντιστές εισέρχονται στην Ευρώπη παριστάνοντας τους πρόσφυγες. Τώρα έχουμε την επίσημη παραδοχή αξιωματούχου του Ισλαμικού Χαλιφάτου, ο οποίος λέει πως ήδη χιλιάδες τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ευρώπη και περιμένουν το… σήμα.

«Περιμέντε και θα δείτε», σημειώνει μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα “Sunday Express” και κάνει λόγο για τουλάχιστον 4000 εκτελεστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι οποίοι βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, όντας πανέτοιμοι για τρομοκρατικές ενέργειες. Αυτοί περνάνε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, ενώ είναι σίγουροι πως μερικοί εξ αυτών θα παραμείνουν εν τέλει σε ελληνικό έδαφος ή θα προβούν σε επιθέσεις εντός της χώρας.

Όπως τονίζει ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής, το όνειρό τους είναι να κάνουν χαλιφάτο όχι μόνο την Συρία, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό φυσικά φέρνει κατά νου παλαιότερο χάρτη που εξέδωσαν οι τζιχαντιστές και εμφανίζουν την Ελλάδα ως επικράτεια του χαλιφάτου τους.

Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε την παραδοχή-βόμβα του υπηρεσιακού υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Μουζάλα ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες που περνάνε καθημερινά προς την Ευρώπη δια μέσου της Ελλάδας βρίσκονται και τζιχαντιστές.

«Θα ήταν ανόητο να πει κανείς ότι όχι δεν έχουν μπει τζιχαντιστές» δήλωσε ο Μουζάλας απαντώντας σε ερώτηση για τη σύνθεση των μεταναστών και προσφύγων που κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μουζάλα το 60% των προσφύγων και μεταναστών είναι Σύριοι της μεσαίας τάξης που φεύγουν τρέχοντας από τον φόβο των τζιχαντιστών, το 20% είναι Αφγανοί από τους οποίους οι μισοί είναι πρόσφυγες και μισοί είναι μετανάστες και υπάρχει και ένα 15%-20% που είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Η αδιέξοδη πολιτική ΝΔ – Σύριζα, που έχει καταστήσει την χώρα μας πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες, με την παράλληλη υπονόμευση της δημόσιας ασφάλειας από τα μνημόνια, θα έχουν σύντομα πολύ τραγική κατάληξη.

Επιτακτική η ανάγκη πλήρους εφαρμογής του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ajiwmatouchos-twn-tzichantistwn-echoume-hdh-perasei-chiliades-tromokrates-s#ixzz3l8qRAx4v

Exit mobile version