Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ: Απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ: Απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Ακούμε εδώ και πολύ καιρό τα κανάλια και τις εφημερίδες να προπαγανδίζουν τον «μεγάλο συνασπισμό» ΝΔ – Σύριζα. Εδώ και κάποιο καιρό σε αυτή τη θέση έχει προσχωρήσει η Νέα Δημοκρατία με αλλεπάλληλες δηλώσεις τόσο του ίδιου του Μεϊμαράκη, όσο και υψηλόβαθμών στελεχών της, όπως η Ντόρα ΜπακογιάννηΜε την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Τσίπρα, ο κύκλος αυτός ολοκληρώθηκε αφού και ο Σύριζα δήλωσε έτοιμος για την «μεγάλη συγκυβέρνηση».

Είναι, όμως, όλα αυτά μία πρόβλεψη των «νταβατζήδων», την οποία εν τέλει ενστερνίστηκαν τα κόμματα, ελέω της πολιτικής καταστάσεως ή υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο που κρύβεται πίσω από αυτά; Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα», πίσω από όλα αυτά τα σενάρια και τις δηλώσεις των μαριονετών του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου κρύβεται για άλλη μία φορά η προσταγή των διεθνών τοκογλύφων.

Όπως τονίζει πηγή της Κομισιόν στην εφημερίδα: «Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα γίνει συμφωνία με τη μισή Ελλάδα». Η συμφωνία στην οποία αναφέρεται ο αξιωματούχος της Κομισιόν είναι σχετικά με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, για την οποία οι διεθνείς τοκογλύφοι θέτουν ως προϋπόθεση την σύμπραξη ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιφανειακή ματιά στα πράγματα είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν ασφάλεια και συνεπή εφαρμογή του μνημονίου. Αυτό αναπαράγει, άλλωστε, και η εφημερίδα από τον ίδιο ανώνυμο αξιωματούχο. Η πραγματικότητα είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν τη νομιμοποίηση του τρίτου αριστερού μνημονίου, των προηγούμενων δύο και όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες δεκαετίες.

Με την σύναψη του μεγάλου συνασπισμού μπορούν να επικαλεστούν την συναίνεση της κοινωνίας στην καταστροφή της. Δεν έχει καμία σημασία για αυτούς ότι το σύνολο των κομμάτων που στηρίζουν τα μνημόνια, εκλέγονται με δήθεν προγράμματα «κατάργησης» των μνημονίων. Το μόνο που τους απασχολεί είναι τα μνημόνια να ψηφίζονται με 200 και παραπάνω ψήφους, ώστε να νομιμοποιούνται υπό όλες τις απόψεις.

Μην τους κάνεις την χάρη!

Χρυσή Αυγή: Η μόνη επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jenokratia-apaithsh-twn-diethnwn-tokoglufwn-h-sugkubernhsh-nd-suriza#ixzz3l9xNFDSz

Exit mobile version