Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεκδιήγητη κυρά Τασία: Από τότε που παραιτηθήκαμε, έρχονται περισσότεροι λαθρομετανάστες…

Ανεκδιήγητη κυρά Τασία: Από τότε που παραιτηθήκαμε, έρχονται περισσότεροι λαθρομετανάστες...

Πλειοδοσία στην ανικανότητα επεχείρησε η ανεκδιήγητη υπουργός των λαθρομεταναστών, κυρά Τασία, επί των ημερών της οποίας κορυφώθηκε η απελπισία των Ελλήνων από την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών και την κατάληψη των αστικών κέντρων και των νησιών από τους λαθρομετανάστες. Δεν θυμάται προφανώς τις «επικές» ατάκες της όταν επί ημερών Σύριζα, η απελπισία κορυφωνόταν και αυτή προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι «λιάζονται» και «εξαφανίζονται» οι λαθρομετανάστες.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», είπε: “από τις 27 που παραιτηθήκαμε έσπασαν κάθε ρεκόρ και ήρθαν 51.000 πρόσφυγες, όταν επί ημερών μας έρχονταν 12.000”.

Καταρχάς τα νούμερα που δίνει η κυρά Τασία δεν ευσταθούν. Επί των ημερών του Σύριζα είχαν έρθει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών και όχι μόνο 12.000. Δεν θυμάται προφανώς η κυρά Τασία τις χιλιάδες που κατέφταναν καθημερινά στα νησιά και στη συνέχεια διοχετεύονταν στα αστικά κέντρα.

Κατά δεύτερον, ισχυρίζεται δηλαδή ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε τώρα; Δεν υφίσταται επί σειρά ετών, ακόμα και πριν τον Σύριζα; Επί Σύριζα δεν υπήρξε μία κορύφωσή του όλου δρωμένου;

Φαίνεται πως τόσο καιρό «εξαφανίζονταν» και τώρα που παραιτήθηκε η κυρά Τασία «επανεμφανίστηκαν»…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anekdihghth-kura-tasia-apo-tote-pou-paraiththhkame-erchontai-perissoteroi-l#ixzz3l9yQvccn

Exit mobile version