Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο – Χρυσή Αυγή, η ελληνική απάντηση σε Λαθρομετανάστευση και Μνημόνια

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - Χρυσή Αυγή, η ελληνική απάντηση σε Λαθρομετανάστευση και Μνημόνια

Την ώρα που τα κόμματα του διεφθαρμένου «δημοκρατικού» τόξου συναγωνίζονται σε δουλικότητα έναντι των δανειστών, μονομαχώντας για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα τους σκληρότατους όρους του Μνημονίου της Αριστεράς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο θέτει υπόψη όλων των Ελλήνων, Εθνικό Σχέδιο Πολιτικής για το Μέλλον.

Τα κόμματα του φαύλου πολιτικού κατεστημένου, ερίζουν επί της ουσίας για το ποιος θα εξυπηρετήσει πιστότερα τις απάνθρωπες απαιτήσεις των δανειστών και των τοκογλύφων. Προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων επένδυσαν στον Τσίπρα και στον Σύριζα, ως βαλβίδα εκτόνωσης της οργής του Ελληνικού Λαού για τη συνεχιζόμενη εξαθλίωση που έσπερνε η αδιέξοδη πολιτική των Μνημονίων. Ο πραγματικός ρόλος της Αριστεράς, για τον οποίο είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες η Χρυσή Αυγή, κατεφάνη μόλις εφτά μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας, δια της υπογραφής του επαίσχυντου νέου Μνημονίου, το οποίο δικαίως έλαβε τον τίτλο του Μνημονίου της Αριστεράς.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε: Χρυσή Αυγή παντού! 

Κάτω τα Μνημόνια και η ξενοκρατία

Αγώνας για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-chrush-augh-h-ellhnikh-apanth#ixzz3l9z9ebA2

Exit mobile version