Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Deutsche Welle: Η πλουτοκρατία και η διαπλοκή θέλουν την λαθρομετανάστευση

Deutsche Welle: Η πλουτοκρατία και η διαπλοκή θέλουν την λαθρομετανάστευση

Οι διάφοροι «ανθρωπιστές» μονίμως λένε στους Έλληνες που υφίστανται την υποβάθμιση της ζωής τους ότι θα πρέπει να το ανεχτούν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Η απάντηση τους στο ότι αυτή είναι η προσταγή της εγχώριας και ξένης πλουτοκρατίας, προκειμένου να εξασφαλίσει φτηνό εργατικό δυναμικό, ήταν ότι αυτές ήταν «φασιστικές» απόψεις, που δεν πρέπει να αναπαράγονται.

Όμως, η πραγματικότητα διαψεύδει τους διάφορους έμμισθους «αντιρατσιστές» και επιβεβαιώνει αυτούς τους «φασίστες» που λένε ότι οι «αντιρατσιστές» εξυπηρετούν συμφέροντα. Συγκεκριμένα, η Deutsche Welle (Γερμανικός Κόσμος) δημοσίευσε δηλώσεις στελεχών μεγάλων εταιρειών, ιδιαιτέρως… γνωστών στην Ελλάδα, σχετικά με τα κύματα των προσφύγων.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η BAYER, η Siemens, η Porsche και άλλες πολλές εκφράζουν την χαρά τους για το προσφυγικό ρεύμα που πλήττει την Ελλάδα, λέγοντας «Οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι νέοι, καλά μορφωμένοι και με μεγάλες φιλοδοξίες. Τέτοιους ανθρώπους ψάχνουμε».

Κοινώς, ανταλλάσσουν την απελπισία των Ελλήνων που «υποδέχονται» τα κύματα των λαθρομεταναστών, με την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους, οι οποίες θα υποδεχτούν εξειδικευμένο και χαμηλόμισθο προσωπικό. Ποια συμφέροντα άραγε εξυπηρετούν οι πολιτικάντηδες που σου λένε να μην διαμαρτύρεσαι για την λαθρομετανάστευση και την υποβάθμιση της ζωής σου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deutsche-welle-h-ploutokratia-kai-h-diaplokh-theloun-thn-lathrometanasteush#ixzz3l9zkIsb4

Exit mobile version