Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου 2015, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας, στο παζάρι των παραγωγών. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε για άλλη μία φορά τους παραγωγούς προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό τομέα. Επίσης, διένειμαν το Εθνικό σχέδιο του Κινήματος και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός.

Οι παραγωγοί, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον επικεφαλή τα προβλήματα του κλάδου τους, με μεγαλύτερο την φορολογία που έρχεται με το τρίτο μνημόνιο κι ευχαρίστησαν τους συναγωνιστές καθώς όπως είπαν, μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για τον πρωτογενή τομέα και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται στο πλευρό τους. Τέλος, οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες και καφενεία σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και έλεγαν χαρακτηριστικά στους συναγωνιστές ”μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας αντικρίσει στα μάτια” και πως ”μόνο η Χρυσή Αυγή λέει την αλήθεια”. Ο έντιμος πολιτικός μας Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, με σκοπό να παρακολούθησαν τον Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο σε μία εκτενή ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων, προσήλθαν στα γραφεία της Τοπικής μας. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Συναγωνιστής, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για τη έμπρακτη συμπαράσταση των Εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με την πρόσφατη διανομή τροφίμων στους κατοίκους της Αθήνας τα οποία τρόφιμα, στάλθηκαν από το Ιταλικό Εθνικιστικό Κίνημα. Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις επικείμενες εκλογές και ζήτησε από όλους να τεθούν στη διάθεση του Κινήματος ως Εκλογικοί Αντιπρόσωποι, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο, την καθαρή εκλογική αναμέτρηση.

Μόνο έτσι, θα εμποδιστεί η κλοπή ψήφων και η αλλοίωση της λαϊκής θέλησης. Κατόπιν αναφερόμενος στον Αρχηγό μας, ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα καταρτιστούν οι λίστες των ονομάτων των ψηφοδελτίων και τόνισε την δημοκρατικότητα του Κινήματος μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή σεβόμενη την ψήφο του Ελληνικού λαού θα θέσει σε υποψηφιότητα όλους τους Συναγωνιστές που προτίμησε ο λαός στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές. Σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς χώρους οι οποίοι αδιαφορούν για την Λαϊκή θέληση και πράττουν σύμφωνα με συμφέροντα. Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής εξέθεσε την οικονομική κατάσταση όλου του Κινήματος υπενθυμίζοντας την αντισυνταγματική στάση πληρωμής των επιχορηγήσεων που νομίμως δικαιούται κάθε πολιτικό κόμμα και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να αισθάνονται υπερήφανοι γιατί όπως είπε και ο Αρχηγός μας: « εμείς πληρώνουμε για την ιδεολογία μας και δεν πληρωνόμαστε από αυτήν». Μετά το τέλος της ομιλίας, όλοι σε στάση προσοχής, με το βλέμμα στραμμένο στην γαλανόλευκη, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

 

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, Χρήστος Καπαγερίδης, στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης. Ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα η Ν.Ε. Ξάνθης της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο Γραμματέας Χρήστος Καπαγερίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι στις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου κρίνονται δύο πολιτικές, αυτή της Χρυσής Αυγής για απαλλαγή από τα μνημόνια και τις συνέπειες τους για τη χώρα και την κοινωνία και, στον αντίποδα, η πολιτική των μνημονίων της υποταγής που συνεχίστηκε και από την προσφάτως παραιτηθείσα κυβέρνηση με τη συναίνεση της πλειοψηφίας των κομμάτων της Βουλής. Ο συναγωνιστής Καπαγερίδης γνωστοποίησε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος του, οι οποίες εστιάζουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και στην ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας ώστε να ανακτήσει την επάρκεια της σε βασικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnh-janthh-thessalonikh#ixzz3lFL1USqP

Exit mobile version