Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίτη δύναμη με συνεχή άνοδο η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Pulse

Την προηγούμενη εβδομάδα η Pulse δημοσίευσε άλλη μία δημοσκόπηση, όπου έδειχνε την Χρυσή Αυγή στο 6,5% και αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Η δημοσκόπηση αυτής της εβδομάδας δείχνει την Χρυσή Αυγή να παραμένει τρίτη, αυξάνοντας παράλληλα τα ποσοστά της κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Βεβαίως, το ανάλογο «ψαλίδι» στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν λείπει, αφού οι δημοσκόποι έχουν σταθερή πολιτική εντολή να περιορίζουν την Χρυσή Αυγή χαμηλά, ώστε να αποθαρρυνθεί ο κόσμος που θέλει να την ψηφίσει. Παράλληλα δημιουργείται μία τεχνητή πόλωση και ένα δήθεν «ντέρμπι», ώστε να ενισχυθούν τα ποσοστά της μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης».

Το παράδοξο που δημιουργείται στα ποσοστά που δίνουν οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις και δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την κοινωνία, ούτε από τις μυστικές μετρήσεις, είναι ότι η αντιμνημονιακή ψήφος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί ή να ψηφίζει ΝΔ! Επίσης στις μετρήσεις που δημοσιεύονται δεν γίνεται εμφανής η επέλαση των λαθρομεταναστών, αφού φαίνεται ότι το εκλογικό σώμα επιλέγει αυτούς που θα κάνουν χειρότερη την κατάσταση. Βεβαίως στις μυστικές μετρήσεις και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καθεστωτικών δημοσκοπήσεων φαίνεται ξεκάθαρα η παραποίηση που γίνεται.

Υπενθυμίζουμε:

α) Ενίσχυση και υπόγεια ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν το δηλώνει, αλλά η Χρυσή Αυγή φέρεται να αλιεύει ψήφους από παντού. Η Χρυσή Αυγή, φαίνεται μόνο από τις μετρήσεις να παίρνει 1,5% ή το 4% των ψηφοφόρων του Σύριζα του Ιανουαρίου ενώ διαφαίνεται ξεκάθαρα η δυναμική διψήφιου ποσοστού.

β) Η ΝΔ έχει διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή, τις οποίες πρέπει να ανακόψει γιατί δεν διαθέτει άλλες δεξαμενές για τις αναπληρώσει. Συνεπώς αντίθετα προς αυτά που διαδίδουν τα συστημικά μέσα εξαπάτησης, η ΝΔ συνεχίζει ακόμη και σήμερα να έχει μεγάλες διαρροές προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

γ) Η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει μια υπόγεια δυναμική. Δεν εκδηλώνεται, δεν δηλώνεται η πρόθεση ενίσχυσης. Το ζήτημα είναι ποια είναι η οροφή αυτής της δυναμικής. Ένα διψήφιο ποσοστό θα επισκιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, κανείς δεν θα ασχολείται με το ποιος θα είναι πρώτο κόμμα ή δεύτερο.

δ) Η Χρυσή Αυγή είναι ΠΡΩΤΟ κόμμα στην Ελληνική Νεολαία.

Οπότε ας ετοιμάζονται οι δημοσκόποι. Πάλι στις 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα πρέπει να δικαιολογήσουν την ψήφο στην Χρυσή Αυγή που δήθεν δεν προέβλεψαν, αλλά έκρυβαν ως δήθεν «αδιευκρίνιστη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trith-dunamh-me-sunechh-anodo-h-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-ths-pulse#ixzz3lFOrMrA3

Exit mobile version