Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθέλληνας Γιούνκερ: Αιματηρά μνημόνια για τους Έλληνες, catering για τους μετανάστες

Ανθέλληνας Γιούνκερ: Αιματηρά μνημόνια για τους Έλληνες, catering για τους μετανάστες

Δεν έχουν όριο ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός των αξιωματούχων της τυραννικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες: την ώρα που ο Ελληνικός Λαός έχει εξαθλιωθεί από τα απάνθρωπα μνημονιακά μέτρα, οι Ευρωπαίοι «εταίροι» καλούν τους Έλληνες να δώσουν ψωμί στους λαθροεισβολείς, διότι… «αυτό είναι η Ευρώπη»!

Τα ίδια ανδρείκελα της Ε.Ε. τα οποία καταδικάζουν τους Έλληνες σε φτώχεια, ανεργία και εξαθλίωση, οι μισάνθρωποι που παρανόμως επέβαλαν τα capital controls για να αναγκάσουν το Λαό μας να ψηφίσει «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, έρχονται τώρα να παραδώσουν μαθήματα «ανθρωπισμού» και «κοινωνικής ευαισθησίας» στους Έλληνες, με δηλώσεις που προκαλούν τη νοημοσύνη όλων μας.

Ο «πολύς» Ζαν Κλωντ Γιούνκερ λοιπόν, ο πρόεδρος της Κομισιόν που μοίραζε καρπαζιές στον Τσίπρα, υποστήριξε τα κάτωθι «συγκινητικά», αναφορικά με το λαθρομεταναστευτικό που πνίγει την Ελλάδα: «Ευρώπη είναι ο φούρναρης στην Κω που δίνει ψωμί στους πεινασμένους πρόσφυγες, Ευρώπη είναι οι άνθρωποι που υποδέχονται τους πρόσφυγες στον σταθμό του Μονάχου»!

Μόνο που ο Γιούνκερ και οι εγχώριοι λακέδες της πλουτοκρατίας σε Σύριζα, ΝΔ και στα λοιπά κόμματα της κλεπτοκρατίας, κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε ο φούρναρης της Κω να κλείσει την επιχείρησή του και να μεταναστεύσει. Τα σκληρότατα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς, είναι η τρανότερη απόδειξη του «ευρωπαϊκού ανθρωπισμού» προς τους Έλληνες. Αντιθέτως, εις ότι αφορά τους λαθρομετανάστες ο κύριος Γιούνκερ εμφανίζεται εξόχως φιλεύσπλαχνος: «οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, 500.000 άνθρωποι βρίσκονται στις πόρτες της Ευρώπης, αλλά δεν είναι ώρα για φόβο. Είναι ώρα για θαρραλέες και αποφασιστικές πράξεις… Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται περισσότερη “Ευρώπη” και περισσότερη “Ένωση”».

Επισήμανε δε, το παρακάτω ενδεικτικό: «Όταν έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες, δεν υπάρχει θρησκεία, πίστη ή φιλοσοφία. Δεν κάνουμε διακρίσεις»! Στην περίπτωση βεβαίως του Ελληνικού Λαού όχι μόνο κάνει διακρίσεις, αλλά σε συνεργασία με τα υπαλληλάκια του στα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου σπρώχνει τους Έλληνες στον αφανισμό μέσω της λαθρομετανάστευσης και των Μνημονίων!

Χορτάσαμε «ανθρωπισμό» από τους εκπροσώπους των τοκογλύφων. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giounker-aimathra-mnhmonia-gia-tous-ellhnes-pswmi-gia-tous-metanastes#ixzz3lGzfVWCE

Exit mobile version