Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται στον Πειραιά οι καραβιές με 4.500 λαθρομετανάστες! Εποικισμός με σφραγίδα «δημοκρατικού» τόξου

Έρχονται στον Πειραιά οι καραβιές με 4.500 λαθρομετανάστες! Εποικισμός με σφραγίδα «δημοκρατικού» τόξου

Όπως είχε από μακρού χρόνου προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών εξαπλώνεται με κρατικά μέσα στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξαπατήσει τους νησιώτες ενόψει των εκλογών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να φθάσουν στον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το καταμαράν Tera Jet, τα οποία μεταφέρουν περί τις 4.500 λαθρομετανάστες! Οι συγκεκριμένοι, αφού αποβιβαστούν στο λιμάνι είναι ελεύθεροι να κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση, είτε προς Αθήνα είτε προς τον ελληνικό βορρά.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως μετά τις εκλογές, η δήθεν ανησυχία των κρατικών αρχών για το ζήτημα λαθρομετανάστευση θα υποχωρήσει στα επίπεδα προ της προκήρυξης των εκλογών, διότι απλούστατα τότε θα έχει παρέλθει ο κίνδυνος να στραφεί μαζικά ο κόσμος στη Χρυσή Αυγή.

Σε κάθε περίπτωση, ο πολιτικαντισμός βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας, που υφίστανται με το βαναυσότερο τρόπο πέρα των αιματηρών Μνημονίων και την τεράστια απειλή της ισλαμοποίησης.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί δίχως αμφιβολία την τελευταία ελπίδα του Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchontai-ston-peiraia-oi-karabies-me-4.500-lathrometanastes-epoikismos-me#ixzz3lH1gwYw5

Exit mobile version