Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ντιμπέιτ” της συμφοράς: για τα μπάζα οι πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου – Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που απέχει από την φαρσοκωμωδία

“Ντιμπέιτ” της συμφοράς: για τα μπάζα οι πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου - Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που απέχει από την φαρσοκωμωδία

Άθλιο και γραφικό, με τοποθετήσεις που περιγράφονται από την φράση “πιο βαρετός, πεθαίνεις” το στημένο ντιμπέιτ της ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγίσκων του αντισυνταγματικού τόξου άρχισε στις 21.00 με έξι δημοσιογράφους να θέτουν τις ερωτήσεις και έναν να συντονίζει.

Το όλο σκηνικό διεκδικεί τον τίτλο του πιο αδιάφορου προγράμματος που έδειξε ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

Απόλυτα “ασορτί” με το γενικότερο κλίμα της προεκλογικής περιόδου που δεν ενδιαφέρει κανένα Ελληνα πολίτη, αφού όποιο κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων και αν εκλεγεί θα ακολουθήσει τις εντολές των Βρυξελλών και θα τηρήσει πιστά το Μνημόνιο.

Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή που απέχει από αυτή την φαρσοκωμωδία και ο Αρχηγός της που αποκλείστηκε από την στημένη τηλεμαχία, γιατί κανείς δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει σε επίπεδο επιχειρημάτων και πολιτικού λόγου.

ΥΓ. Πριν από λίγο το παραδέχθηκε ο Βαγγέλας ότι η μόνη που βγαίνει κερδισμένη είναι η Χρυσή Αυγή που δεν προσκλήθηκε, γιατί όλοι τους είναι ψόφιοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntimpeit-ths-sumforas-gia-ta-mpaza-oi-politikanthdes-archhgiskoi-tou-antisu#ixzz3lH4S8khS

Exit mobile version