Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογικά διλήμματα (μέρος 1ο)

Εκλογικά διλήμματα (μέρος 1ο)

Θεωρίες συνομωσίας ή σενάρια για ταινία επιστημονικής φαντασίας; Υπάρχει μια αντίληψη, πεποίθηση, βεβαιότητα – ο βαθμός πίστης διαφέρει – ότι σε περίπτωση που ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή γιγαντωθεί εκλογικά, οι εταίροι και σύμμαχοί μας θα ωθήσουν την Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια σε ένα πόλεμο εναντίον της Ελλάδας. Θέτουν σαν παράδειγμα τη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο της δεκαετίας του ’90 και πρόσφατα την Ουκρανία και τη Συρία.

Τα παραπάνω έχουν πολλαπλή ανάγνωση:

– Όντως μας ψεκάζουν και έχουμε ομαδικώς παρεξηγήσει τον ανακυβιστή Καμμένο.
– Όσο τραγικά εκλέγουμε κυβερνήσεις 40 χρόνια τώρα, τόσο τραγικά αντιλαμβάνονται μερικοί την γεωπολιτική κα γεωστρατηγική κατάσταση της Ελλάδας.
– Πολλοί έμμεσα και άθελά τους αναγνωρίζουν την εθνικοπατριωτική στάση της Χρυσής Αυγής. Φοβούνται ότι, αν η Χρυσή Αυγή γιγαντωθεί, τότε η Ελλάδα διατρέχει κίνδυνο, οπότε με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που την ξεπουλάνε και ραγιαδίζουν, όχι.
– Ας αναγνωρίσω, αν και δεν υφίσταται, ως αφορμή για επίθεση εναντίον της Ελλάδας, το αυξημένο εκλογικό ποσοστό ή και το σχηματισμό κυβέρνησης από ή με κορμό τη Χρυσή Αυγή. Την αιτία που θα οδηγήσει τα όμορα κράτη να επιτεθούν εναντίον μιας χώρας μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αδυνατώ να βρω, όσο συνομωσιολογικά και αν σκεφτώ. Να σημειώσω ότι τα όμορα κράτη της Ελλάδας είναι χώρες προς ένταξη στην Ε.Ε, ενώ Αλβανία και Τουρκία μέλη του ΝΑΤΟ.
– Αν συμπατριώτες μου φοβούνται ότι, μια δημοκρατική έκφραση ψήφου μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο, τότε να σταματήσουμε να ψηφίζουμε, να αυτοκαταργήσουμε μια δημοκρατία που γεννήθηκε 2.500 χρόνια πριν, για να παύσουμε να φοβόμαστε, να δειλιάζουμε ακριβέστερα.
– Ο εκφοβισμός, η στυγνή προπαγάνδα και η δημαγωγία έχουν αντικαταστήσει την εθνική υπερηφάνεια, την αυταπάρνηση και την αξιοπρέπεια. Βάλαμε με τα μνημόνια ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Ελλάδα, ας της βάλουμε και λουκέτο μπας και γλυτώσουμε τον ΕΝΦΙΑ!

Τέλος υπάρχει και μια ανάγνωση που αποτελεί ωμή πραγματικότητα. Οι Έλληνες έχουν παύσει να πιστεύουν ότι, η πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, έχουν το σθένος και τη θέληση να προασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της. Αν για τους πολιτικούς έχουν και δικαιολογημένα αυτή την άποψη, για τους στρατιωτικούς κάνουν μέγιστο σφάλμα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα μνημόνια, τους διωγμούς και την απαξίωση των κυβερνήσεων, αριστερών και δεξιών. Στο σύνολό τους όμως, διαθέτουν το φρόνημα, την αυταπάρνηση, την αγάπη για την πατρίδα και τη θέληση να την υπερασπιστούν, μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός τους, όπως ορκίστηκαν ενώπιον Θεού, Σημαίας και Συντάγματος.

Για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, η Ελλάς πέπρωται ζήσει τε και ζήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eklogika-dilhmmata-meros-1o#ixzz3lJQvuOVP

Exit mobile version