Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στερεύει οριστικά το μόρφωμα του «ποταμάκια»: Άγρια καζούρα για τον Θεοδωράκη στο διαδίκτυο

Στερεύει οριστικά το μόρφωμα του «ποταμάκια»: Άγρια καζούρα για τον Θεοδωράκη στο διαδίκτυο

Το κείμενο που ακολουθεί από την εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι χαρακτηριστικό της πτωτικής πορείας που έχει πάρει το μόρφωμα του Θεοδωράκη:

«Σε απόλυτο φιάσκο μετατράπηκε η… έμπνευση του Ποταμιού να «στήσει», μέσω facebook και twitter, διαδικτυακή συνέντευξη του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη. Κι αυτό διότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αντί να προχωρήσουν σε «σοβαρές» ερωτήσεις, άρχισαν να τον κοροϊδεύουν. «Σταλόνε ή Σβαρτζενέγκερ;», «Προτιμάς το “Λευκός Ομπάμα” ή το “Μπαράκ Ποτάμα;”», «Πόσα γκολ θα βάλει ο Μπερμπάτοφ;», «Αν πάρεις κάτω από 3%, θα μετονομάσεις το Ποτάμι σε ρυάκι;» και άλλα απίθανα του έγραψαν οι χρήστες του twitter, αφήνοντας τον κ. Θεοδωράκη άναυδο. Το επιτελείο του δεν μπήκε καν στον κόπο να μεταφέρει τις ερωτήσεις, αφού προτιμήθηκαν ορισμένες πιο… πολιτικές! Πάντως, η πλάκα που έγινε εις βάρος του ήταν άνευ προηγουμένου. Άλλοι, ωστόσο, είχαν πιο «καλλιτεχνικά» ερωτήματα προς τον Πρόεδρο του Ποταμιού, όπως για παράδειγμα «Το φεγγάρι είναι κόκκινο; Το φεγγάρι είναι βαθύ; Κι η αγάπη μου στα χέρια σου; Είναι κάτασπρο πουλί;», ενώ δεν έλειψαν και οι σπόντες για σχέσεις με τη διαπλοκή. Ορισμένες ερωτήσεις δεν είχαν σχέση με τη στρατηγική του Ποταμιού, αλλά με τον πρόεδρό του: «Σταύρο, αληθεύει πως κάθε φορά που λες ότι δούλεψες στη ζωή σου ένας οικοδόμος πέφτει από μια σκαλωσιά;». Κάποιος, έφτασε στο σημείο να τον ρωτήσει τι να του μαγειρέψει αύριο. «Αν δεν μου απαντήσετε, πάλι τοστ θα φάμε» συνέχισε. Για να καταλάβει, πάντως, κανείς το τρολάρισμα που δέχτηκε ο Στ. Θεοδωράκης, μια χρήστης έκλεισε τη συζήτηση γράφοντας: «Αληθεύει ότι ο Σταύρος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, γιατί δεν έλαβε καμία “σοβαρή” ερώτηση; Άθλιοι τουϊτεράδες…».

Ένα «κόμμα» – κατασκεύασμα των μεγαλοεκδοτών, το οποίο προωθήθηκε απ΄αυτούς σε απίστευτα προκλητικό βαθμό, δείχνει να έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Όλα δείχνουν ότι με το ζόρι θα μπει στην επόμενη Βουλή, δίνοντας «σκληρή μάχη» με τα… πολιτικά μεγαθήρια του ΠΑΣΟΚ και της Ένωσης Κεντρώων. Η διαδικτυακή ανυποληψία που επιφυλάσσει ο Λαός στον αστοιχείωτο, αγράμματο και αδαή αυτόν δημοσιογράφο, ο οποίος πλούτισε από τις ανούσιες και παρακμιακές του εκπομπές στην κρατική τηλεόραση και μετέπειτα στα ιδιωτικά κανάλια, αποτελεί προμήνυμα για την εκλογική του πανωλεθρία στις 20 Σεπτεμβρίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stereuei-oristika-to-morfwma-tou-potamakia.-agria-kazoura-gia-ton-theodwrak#ixzz3lKrUb4e1

Exit mobile version