Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών και των παραγωγικών φορέων της Πατρίδας μας

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών και των παραγωγικών φορέων της Πατρίδας μας

Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» γνωρίζει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι παραγωγικοί φορείς της χώρας (ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρές, μικρομεσαίες  και μεσαίες επιχειρήσεις) κατόπιν της επιβολής ελέγχου κεφαλαίων στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και της αδυναμίας πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Με παρέμβαση του ο βουλευτής Β’ Αθηνών του «Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή» Ηλίας Παναγιώταρος προς τον υπηρεσιακό υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Μουστάκα έθεσε μετ΄ επιτάσεως  το θέμα της συνδυαστικής ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΙΚΑ και τους λοιπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς σε 12 δόσεις με παράλληλη διατήρηση της ευνοϊκής ρύθμισης των 100 δόσεων.

Είναι σαφές ότι αν δεν υπάρξει άμεση νομοθετική λύση, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βρεθούν σε τραγικό  αδιέξοδο.

Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» για μία ακόμη φορά  έμπρακτα δείχνει την στήριξη του στους ελεύθερους επαγγελματίες της πατρίδας μας, που δοκιμάζονται από την μνημονιακή λαίλαπα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laikos-sundesmos-chrush-augh-sto-pleuro-twn-eleutherwn-epaggelmatiwn-kai#ixzz3lMamCJ00

Exit mobile version