Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων στην ομιλία της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων στην ομιλία της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια. Η βoυλευτής Β’ Αθηνών σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που έχει αναλάβει ο καθένας από εμάς σε ακόμη μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση.

Η πρώτη Ελληνίδα Εθνικίστρια βουλευτής, ύστερα από δεκατρείς μήνες στέρησης της ελευθερίας της βρέθηκε και πάλι κοντά στους συναγωνιστές της Τ.Ο. Αμπελοκήπων για να στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε παρά τις διώξεις και τις δολοφονίες.

Σχολιάζοντας τον προδοτικό ρόλο όλων των πολιτικών κομμάτων με την υπογραφή των μνημονίων, επισήμανε πως η μόνη δύναμη που αντιστέκεται για να μην γίνουν οι Έλληνες μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια σκιαγράφησε την τραγική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας λόγω των μνημονίων με την ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη και με τις αυτοκτονίες να πληθαίνουν καθημερινά. Ενάντια στην εξαθλίωση του λαού μας, η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις με την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου χρέους, την επέκταση των θαλάσσιων συνόρων μας στα 12 ναυτικά μίλια και στην ανακήρυξη της ΑΟΖ προκειμένου να εκμεταλλευτούμε άμεσα τον ορυκτό μας πλούτο, με την επιστροφή στην Εθνική παραγωγή, με διαγραφή των χρεών των αγροτών και την εξασφάλιση στον ελληνικό λαό με τρόφιμα, καύσιμα και όπλα.

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, μίλησε για την ανάγκη άμεσης πολιτικής κάθαρσης και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, ενώ με έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στον τομέα της Υγείας, της Δικαιοσύνης, της Παιδείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας προέτρεψε όλους τους φίλους της Χρυσής Αυγής να γίνουν κοινωνοί του Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας μας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Εμείς οι Χρυσαυγίτες βρισκόμαστε στους δρόμους, στις πλατείες, στις πόλεις και στα χωριά και αυτοί οι πολιτικάντηδες που ρουφούν το αίμα των συμπατριωτών μας βρίσκονται στις τηλεοράσεις. Ας τους αφήσουμε λοιπόν στην εικονική τους πραγματικότητα κι ας κάνουμε το καθήκον μας. Γίνετε η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτών που το καθεστώς φυλάκισε, φίμωσε, δολοφόνησε”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-t.o.-ampelokhpwn-sthn-politikh-omilia-ths-sunagwni#ixzz3lMllywM6

Exit mobile version