Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε δέκα χρόνια 1 στους 7 εφήβους στην Ελλάδα θα είναι αλλοδαπός!

Σε δέκα χρόνια 1 στους 7 εφήβους στην Ελλάδα θα είναι αλλοδαπός!

Σύμφωνα με έρευνα του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο πληθυσμός της χώρας βαίνει σε αρνητική τροχιά, καθώς συνεχώς συρρικνώνεται και παράλληλα αλλοιώνεται με αλλογενή στοιχεία. Ουσιαστικά, το 2025 ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι γηρασμένος και μειωμένος κατά 400.000 κατοίκους, με 1 στους 7 νέους κάτω των 15 ετών να έχει γεννηθεί από αλλοδαπούς γονείς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης μελέτης, η μεταπολεμική περίοδος χωρίζεται σε τέσσερις υποπεριόδους. Σε κάθε υποπερίοδο λοιπόν εμφανίζονται γεγονότα των οποίων ο αντίκτυπος είναι εμφανής στη σημερινή εποχή. Φτάνοντας λοιπόν στην σημερινή εποχή παρατηρούμε τα εξής ζοφερά χαρακτηριστικά. Αρχικά, ολοφάνερη είναι η  πτώση της γονιμότητας. Μέση ηλικία απόκτησης πρώτου παιδιού είναι τα 30-35 έτη, ενώ στο εγγύς μέλλον θα αντιστοιχούν κατά μέσο όρο 1,55 παιδιά ανά γυναίκα. Το ποσοστό της ατεκνίας αυξάνεται ραγδαία, ενώ οι οικογένειες με 4 ή παραπάνω παιδιά στην επόμενη δεκαετία θα αποτελούν μόνον το 2% του πληθυσμού.

Ταυτόχρονα, η γήρανση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, την ανύπαρκτη δημόσια υγεία, την περικοπή επιδομάτων και την αδυναμία του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκρηκτική αύξηση του ρυθμού θνησιμότητας. Κλείνοντας, το τρίτο χαρακτηριστικό που ραγίζει τα θεμέλια του ελληνικού πληθυσμού, είναι η συνεχιζόμενη εισροή αλλοδαπών. Διότι, παρά την οικονομική κρίση η οποία οδηγεί Ευρωπαίους μετανάστες στο να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους, η γεωπολιτική θέση και η εξωτερική πολιτική της χώρας, κάνουν την Ελλάδα έναν ελκυστικό προορισμό για λαθρομετανάστες προερχόμενους από τρίτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με ότι συνεπάγεται αυτό για την σύσταση του πληθυσμού της χώρας.

Οι αδιέξοδες πολιτικές του παρελθόντος στο δημογραφικό ζήτημα, με την αθρόα εισροή μεταναστών επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε συνδυασμό με την καταστροφή που άφησε πίσω της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουν ως συνέπεια σε βάθος μόλις μιας δεκαετίας την συρρίκνωση του ελληνικού  πληθυσμού και την βαθμιαία αντικατάστασή του με πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής.

Μόνο η Χρυσή Αυγή θέτει ως προτεραιότητα το δημογραφικό ζήτημα, ως παράγοντα ανάτασης και κυριολεκτικής αναγέννησης των Ελλήνων και φυσικά του ελληνικού πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-deka-chronia-1-stous-7-efhbous-sthn-ellada-tha-einai-allodapos#ixzz3lNIHD5K3

Exit mobile version