Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να πάρω ταξί για να πάω στη δουλειά μου, επειδή “κάνουν έργα” (σας θυμίζει κάτι;) στη Μαρκοπούλου και η συγκοινωνία της περιοχής ήταν… άφαντη. Ο Κορωπιώτης ταξιτζής, αφού με ρώτησε αν παρακολούθησα τη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία και αφού “έλουσε” τους συμμετάσχοντες αρχηγίσκους με αρκετά… γαλλικά, στο τέλος μου λέει: “Και δηλαδή ο Μιχαλολιάκος που δεν τον κάλεσαν τι είναι; Δεν είναι Αρχηγός εκλεγμένου κόμματος; Ποιοι είναι αυτοί και με ποιο δικαίωμα κάνουν ό,τι τους καπνίσει; Εγώ σκοπό να ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή δεν είχα, αλλά για το ινάτι θα την ψηφίσω. Αυτές τις αδικίες δεν τις μπορώ”. Ας συνεχίσουν λοιπόν στη γραμμή της αποσιώπησης και της αδιαφορίας τα συστημικά ΜΜΕ. Μας ανεβάζουν τα ποσοστά!

Σ.Γ.

Ολόκληρη η δυναμική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις Αχαρνές – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Τις  μάχες τις δίνουν οι αποφασισμένοι και όχι οι βολεμένοι, αυτοί που έχουν παραιτηθεί  και οι ιδιοτελείς. Τεχνητή πόλωση δημιουργούν οι ξενοκίνητες δημοσκοπήσεις με σκοπό τη κοινή εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική. Έκαναν τηλεμαχία εχθές αποκλείοντας τη Τρίτη εκλεγμένη από το λαό δύναμη. Αλλά οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες κουτοπονηριές και ο εφιάλτης τους θα τον κάνει πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή με τη δύναμη του Ελληνικού λαού.

Σ.Μ.

Εθνικιστικός παλμός στις Αχαρνές! Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι Εθνικός!

Όπως και είχε προγραμματιστεί, το στημένο ντιμπειτ των πολιτικών αρχηγών διεξήχθει χωρίς την Χρυσή Αυγή. Είναι ολοφάνερο ότι τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων φοβούνται την αλήθεια της Χρυσής Αυγής, και τον πολιτικό λόγο του Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου και τα επιχειρήματα του, και γι αυτό μας απέκλεισαν, με απώτερο σκοπό να περιορίσουν την δύναμη μας. Όμως δεν θα τους περάσει! Ψηφίζουμε δυναμικά Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η πατρίδα  μας από κάθε λογής διεφθαρμένου, διαπλεκόμενους αλλά και λαθρομετανάστες!

Κωνσταντίνος

Πολιτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κοραή, 18:30

Αγαπητοί υπάλληλοι της Ελληνικής Κυβερνήσεως, Λυπάμαι πάρα πολύ για την έλλειψη Δημοκρατίας και την επιβολή φασιστικών πολιτικών από το κανάλι σας.

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το συγκεκριμένο κόμμα δεν έχει κυβερνήσει ποτέ και μάλιστα τυγχάνει υπό καθεστώς αυστηρής επιτήρησης, χωρίς μάλιστα να έχουν εκδικαστεί και τελεσφορήσει δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος τους.

Εσείς προσφάτως υποστήκατε κλείσιμο από την κυβέρνηση της ΝΔ και παρ΄ όλα αυτά καλέσατε τον αρχηγό της ΝΔ να μιλήσει, στο “χώρο του εγκλήματός τους”.

Κυρίες και κύριοι της ΕΡΤ σπρώχνετε τον κόσμο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή και ξέρετε κάτι; Αυτοί θα σας σεβαστούν πολύ περισσότερο, διότι αποτελείτε το Εθνικό κανάλι της Ελλάδος.

Επιπλέον, αποκλείσατε από ΑΡΤ, το οποίο είναι επίσης Πανελληνίας εμβέλειας να παραστεί στη δημοσιογραφική ομάδα. Μετά λύπης μου άκουσα την πληροφορία αυτήν από την εκπομπή του Γεώργιου Καρατζαφέρη.

Εμένα μου αρέσει να ακούω όλες τις πλευρές. Απ΄ άκρο, σ΄ άκρο! Διότι αναζητώ την αλήθεια και τα καλά κάθε χώρου σαν τη μέλισσα. Δεν ψάχνω τις ακαθαρσίες σαν τη μύγα για να σταθώ σε αυτές, όπως συνηθίζουν να πράττουν οι δημοσιογράφοι.

Προς το παρόν για μένα φαντάζετε πολύ πιο φασίστες από αυτούς τους οποίους εσείς κατανομάζετε ως τέτοιους και παρακολουθείτε με έκπληξη, δήθεν, τη χώρα να χάνεται από τα κόμματα, τα οποία έχουν υποκύψει στους εξωτερικούς φασίστες και των οποίων έχουν μετατραπεί σε υπαλληλικό προσωπικό.

Κρίμα! Λυπάμαι για την κατάντια σας! Ήλπιζα σε κάτι πιο υψηλό, δημοκρατικό και γενναίο από μέρους σας.

Εύχομαι να εξέλθετε σύντομα από την κατάσταση αυτήν και θαρρώ ότι οφείλετε δημοσίως συγγνώμη στους 500.000 Έλληνες από τους οποίους στερήσατε τη φωνή έκφρασης.

Με σεβασμό,

Θεόφιλος Γ.

Θεσσαλονίκη

Καθημερινή: Αλματώδης άνοδος για την Χρυσή Αυγή μετά το «συνταγματικό» σικέ ντιμπέιτ!

Βρίσκομαι στο εξωτερικό και ούτε καν θέλω να δω διαδικτυακά το στημένο Ντιμπέιτ από
πουλημένους πολιτικούς και χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους των καναλιών των νταβατζήδων, φυσικά χωρίς την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της κυρίου Νικολάου Μιχαλολιάκου. Στην χώρα της παράκρουσης όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα, η φωνή της λογικής δεν πρέπει να ακούγεται, ενώ αντίθετα υπάρχει πάντα θέση για να ακούγεται το παράλογο και το αντεθνικό. Όσο και να προσπαθεί το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής, της προδοσίας, της κλοπής και της αναξιοκρατίας να κρύψει την αλήθεια, αυτή πιά δεν κρύβεται.  Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το ηθικό και το νόμιμο για τον Ελληνικό Λαό. Το αντιδημοκρατικό και κλεπτοκρατικό τόξο εκφράζεται από τούς εκπροσώπους του στο σημερινό Σόου παρωδία. Προδότες, Λαοπλάνοι, Σύζυγοι καταχραστών Δημόσιου Χρήματος(Εθνικό Κτηματολόγιο), Αριστεροί Εθνοπροδότες, κλαρινογαμπροί, Γιαλατζί Εθνικιστές είναι όλοι στο Ντιμπέιτ της συμφοράς. Λείπει λόγο αποκλεισμού από φόβο, αδυναμία και ένδεια λόγου και επιχειρημάτων των παραπάνω, ο πραγματικός νικητής και θριαμβευτής των εκλογών ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Τα στημένα ντιμπέιτ δεν βγάζουν νικητή. Το αποτέλεσμα το δίνει ο Ελληνικός Λαός και είναι η αυριανή νίκη της Χρυσής Αυγής. Από την Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας. Για την Χρυσή Αυγή

Με Τιμή

Γ.Π.

Αυτοί είναι οι “αλληλέγγυοι”: Αριστεριστές υποκινούν τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών στη Λέσβο!

Το συγκεκριμένο μήνυμα, σας το στέλνω γιατί ειλικρινά δεν πάει άλλο. Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει το διακαναλικό debate και  θα είναι παρόντα όλα τα κόμματα εκτός τηςΧρυσής Αυγής. Τι είναι αυτά τα πράγματα;!  Τι δημοκρατία έχουμε, όταν το τρίτο κόμμαστην ελληνική βουλή αποσιωπάται από κάθε πηγή ενημέρωσης; Σε τι καθεστώς ζούμε, όταν στελέχη και βουλευτές του κόμματος αυτού, στερούνται της έκφρασης; Τους βαρέθηκα! Όλους εκείνους που μου λένε, ότι η Χρυσή Αυγή είναι “κακιά”, και πάση θυσία θέλουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους και τα κόμματά τους ως “καλά”. Εγώ ξέρω πως η Χρυσή Αυγή δεν μας έβαλε στα μνημόνια, πως δεν μας φόρτωσε με φόρους, πως δεν μας μείωσε τους μισθούς, πως δεν δημιούργησε την ανθρωπιστική κρίση, και πως δεν άφησε  ανεξέλεγκτα τα σύνορα της χώρας. Όλοι εκείνοι οι “καλοί” τα έπραξαν όλα αυτά, αντιθέτως. Με ποιο δικαίωμα ακυρώνουν και εμένα, και τους υπόλοιπους 350 χιλιάδες Έλληνες που υποστηρίξαμε τη Χ.Α.; Με ποιο δικαίωμα μας βάζουν στο περιθώριο; Και προσέξτε, μας βάζουν στο περιθώριο όλοι αυτοί, οι οποίοι έρχονται τώρα και μας ζητούν τη ψήφο μας. Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν θα την πάρουν, δεν θα τους τη δώσουμε. και καλώ όλους όσους διαβάζουν αυτό το μήνυμα, να τους ακυρώσουμε εμείς πρώτα! Τους έχω βαρεθεί όλους τους! Και γνωρίζω πως δεν είμαι ο μόνος που έχει αγανακτήσει από το φασισμό των συστημικών κομμάτων και των καναλιών. Είναι πάρα πολύς κόσμος. Σας ευχαριστώ.

Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-septembriou-2015#ixzz3lRRgVX6H

Exit mobile version