Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική προεκλογική δράση από την Τ.Ο. Σαλαμίνος – Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στα κατάμεστα γραφεία Φωτογραφίες, Βίντεο

Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου, έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη της τοπικής για την συμμετοχή τους στις δράσεις της περιφέρειας Πειραιά και κυρίως για αυτές που πραγματοποιούνται εντός της νήσου και κάνουν μεγάλη αίσθηση στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής και βουλευτής B’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τονίζοντας ότι παρά την διαρκή φίμωση, τις διώξεις και χωρίς χρήματα, η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη για άλλη μια φορά. η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία και θα αποτελέσει την Εθνική, Αξιωματική Αντιπολίτευση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης και μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής σε ΚΩ και Κάλυμνο, όπου οι Βουλευτές του λαϊκού συνδέσμου έζησαν την αποθέωση, η μόνη δύναμη που αντιπροσωπεύει την ενεργή αντίσταση στην εισβολή είναι η Χρυσή Αυγή. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και κατόπιν απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκο​μένων. Τέλος ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Με επικεφαλής τον γραμματέα της Τ.O. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλη μια προεκλογική ενημέρωση. Δεκάδες συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες, καταστήματα, καφενεία και διερχόμενα αυτοκίνητα, στη κεντρική λεωφόρο της νήσου. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική Εθνική επιλογή. Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και έλεγαν χαρακτηριστικά στους συναγωνιστές «είναι απαράδεκτο να αποκλείουν το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα από το βραδινό debate». Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το Έθνος, την Πατρίδα και την Ελευθερία. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή σημαίνει όχι στα μνημόνια, όχι στην λαθρομετανάστευση, όχι στην ξενοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-proeklogikh-drasth-apo-thn-t.o.-salaminos-omilia-hlia-panagiwtarou#ixzz3lSrpyO6P

Exit mobile version