Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κεραυνοί υιού Καραθανάση για την δήλωση Τσίπρα περί θαλασσίων συνόρων

Κεραυνοί υιού Καραθανάση για την δήλωση Τσίπρα περί θαλασσίων συνόρων

Δεν περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από έναν αριστερό πρωθυπουργό που κατάντησε την χώρα μας, με τους συντρόφους του στην συγκυβέρνηση, ένα ξέφραγο αμπέλι όπου καθημερινά καταφθάνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες. Έτσι, με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ιωάννη Καραθάναση, υιό του Χριστόδουλου Καραθανάση, όπου την 31η Ιανουαρίου 1996 έδωσε την ζωή του για να υπερασπίσει την Πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας είναι η κάτωθι:

«Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες.

Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν. 

Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή. Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη».

Βέβαια καμία απολύτως συγνώμη δεν πρόκειται να ζητήσει ο κατά τ΄ άλλα “ευαίσθητος” Τσίπρας, όπως συγνώμη δεν ζήτησαν ποτέ οι πολιτικοί της προδοσίας. Αναρωτιόμαστε αν καν τους θυμούνται μετά από τόσα χρόνια τους ήρωες του πολεμικού μας ναυτικού Έκτορα Γιαλοψό, Χριστόδουλο Καραθάναση και Παναγιώτη Βλαχάκο. 

Την παγωμένη  εκείνη νύχτα του Ιανουαρίου, του έτους 1996 οι Χρυσαυγίτες ήταν έξω από την βουλή καταγγέλλοντας τον αντεθνικό ρόλο της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η Χρυσή Αυγή, ακόμη και όταν η πολιτική της ηγεσία βρισκόταν παρανόμως στις φυλακές Κορυδαλλού, ακόμη και όταν το χώμα των δολοφονημένων παιδιών της ήταν νωπό, δεν λησμόνησε.

Κάθε χρόνο τιμά τους τρεις αξιωματικούς του πολεμικού μας ναυτικού. Κάθε χρόνο εδώ και τόσα χρόνια κρατώντας μια σημαία και ψέλνοντας τον εθνικό μας ύμνο αποθέτουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/keraunoi-uiou-karathanash-gia-thn-dhlwsh-tsipra-peri-thalassiwn-sunorwn#ixzz3lWLnx4jX

Exit mobile version