Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ράπισμα ξενοδόχων της Κω σε Σύριζα: Χάθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας των λαθρομεταναστών!

Ράπισμα ξενοδόχων της Κω σε Σύριζα: Χάθηκαν 7 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας των λαθρομεταναστών!

«Τα νησιά θησαυρίζουν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες», κόμπαζε με ύφος χιλίων καρδιναλίων το μεγαλοστέλεχος και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικά 24ωρα, ώστε οι επαγγελματίες της Κω και συγκεκριμένα η Ένωση Ξενοδόχων να υποβάλλει υπόμνημα προς τους υπηρεσιακούς υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, δια του οποίου επισημαίνουν ότι η οικονομική ζημιά στο νησί εξαιτίας της εισβολής των λαθρομεταναστών είναι ανεπανόρθωτη.

Η Ένωση Ξενοδόχων της Κω λοιπόν, ενημέρωσε την υπηρεσιακή κυβέρνηση πως «αριθμούνται περίπου 120.000 ακυρωμένες διανυκτερεύσεις από πρακτορεία τουρισμού και επιπλέον τουλάχιστον 51.000 ακυρώσεις διανυκτερεύσεων από μεμονωμένους πελάτες ξενοδοχείων. Οι απώλειες οικονομικά εκτιμώνται σε πάνω από 7 εκατ. ευρώ στον τζίρο των ξενοδοχείων του νησιού».

Η ζημία είναι σαφώς μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς τους υπόλοιπους κλάδους επαγγελματιών που πλήττονται από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και βεβαίως τα παρελκόμενα αυτής σε κάθε τομέα της καθημερινότητας των Ελλήνων των νησιών του Αιγαίου.

Αντί αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος εντούτοις, τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ επιμένουν στο να επικαλούνται εγγενείς αδυναμίες της Ε.Ε. και να ισχυρίζονται πως το ζήτημα θα λυθεί με κονδύλια δια των οποίων θα βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών.

Μόνο η Χρυσή Αυγή παραθέτει προτάσεις για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα με το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδος μας.

Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι και προπαντός, επιβάλλεται να ανήκει στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rapisma-jenodochwn-ths-kw-se-suriza-chathhkan-7-ekatommuria-eurw-ejaitias-t#ixzz3lWzwNK8Q

Exit mobile version