Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Bloomberg: Οι “επενδυτές” αναμένουν κυβέρνηση συνασπισμού – Δεν τους ενδιαφέρει με ποιους, αφού όλοι δικοί τους είναι!

Bloomberg: Οι “επενδυτές” αναμένουν κυβέρνηση συνασπισμού - Δεν τους ενδιαφέρει με ποιους, αφού όλοι δικοί τους είναι!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Παρουσιάσεις  κάνουν από χθες Πέμπτη 29 ελληνικές εισηγμένες εταιρείες σε διαχειριστές επενδυτικών ταμείων και αναλυτές στο Λονδίνο, αναφέρεται δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Στις συναντήσεις, που διεξάγονται στα κεντρικά γραφεία του Bloomberg, οι ελληνικές εταιρείες προσπαθούν να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των «επενδυτών», μετά από μήνες αντιπαράθεσης για τους όρους του τρίτου προγράμματος βοήθειας και την επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων, σημειώνει το δημοσίευμα. Ωστόσο, οι «επενδυτές» τηρούν στάση αναμονής. Τι περιμένουν; «Είναι θετικό ότι οι ελληνικές εταιρείες συνεχίζουν τις παρουσιάσεις, επειδή πρέπει να έχουν παρουσία», δήλωσε στέλεχος της Exotic Partners στο Λονδίνο, προσθέτοντας: «Αναμένουμε κάποιας μορφής κυβέρνηση συνασπισμού. Πραγματικά, δεν ενδιαφέρει πλέον ποιοι πρόκειται να μετέχουν σε αυτήν».

Γιατί δεν ενδιαφέρει τους «επενδυτές» ποια εκ των μνημονιακών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, και κόμματα Καμμένου και Λεβέντη – αν μπουν στη βουλή…) θα συμμετάσχουν στη νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση της 21ης Σεπτεμβρίου; Γιατί όλοι δικοί τους είναι!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bloomberg-oi-ependutes-anamenoun-kubernhsh-sunaspismou-den-tous-endiaferei#ixzz3lYE31QaV

Exit mobile version