Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απολογητής της προδοτικής μνημονιακής πολιτικής Σαμαρά ο Μεϊμαράκης

Απολογητής της προδοτικής μνημονιακής πολιτικής Σαμαρά ο Μεϊμαράκης

Αν κάποιοι νομίζουν ότι η αλλαγή ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία, από τον αρχισκευωρό στον προσωρινό, σηματοδοτεί και αλλαγή πολιτικής στην ψοφοδεξιά πλανώνται πλάνην οικτράν.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί τον κρίκο στην αλυσίδα και συνεχιστή της ίδιας άθλιας μνημονιακής πολιτικής του προκατόχου του Σαμαρά.

Σήμερα μάλιστα από το βήμα της ΔΕΘ, παρουσία του αρχισκευωρού, υπερασπίστηκε και υπεραμύνθηκε των… επιτευγμάτων της συγκυβέρνησης Πασόκ – ΝΔ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο παραληρήματος να δηλώσει πως η πτώση της Χούντας Σαμαρά ήταν μια βίαια διακοπή πορείας προς την ανάκαμψη!

Ξεχνά φαίνεται ο Βαγγέλας πως εθνοκτόνα Μνημόνια είχε υπογράψει και εφάρμοζε η Χούντα Σαμαρά και επί των ημερών συγκυβερνήσεως ΝΔ- Πασόκ τα σύνορα το ίδιο ξέφραγο αμπέλι ήταν και παραμένουν.

Ξεχνά φαίνεται ο βαρύμαγκας της ΝΔ πως τα έργα και ημέρες της Χούντας Σαμαρά ήταν γεμάτα ανεργία, ύφεση, ξεπούλημα, εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση και την ίδια καταστροφική μνημονιακή πολιτική συνέχισε και ο Τσίπρας.

Παρόλο που δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας, ξέχασε φαίνεται ο Βαγγέλας ότι μαζί με τον Σύριζα, το Ποτάμι, το Πασόκ και τους Ανέλ ψήφισαν από κοινού το τρίτο επαχθές αριστερό Μνημόνιο.

Είχε μάλιστα το θράσος, υπερασπιζόμενος τα… επιτεύγματα της Χούντας Σαμαρά, να καταλογίσει ευθύνες στην Χρυσή Αυγή που “έριξε” την κυβέρνηση της ΝΔ, καταψηφίζοντας τον Δήμα.

Μα ο ίδιος ο Σταύρος Δήμας δεν δήλωσε πριν την καταψήφισή του: “Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής“.

Η Χρυσή Αυγή απλώς… πραγματοποίησε την επιθυμία του, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού για την πτώση της πλέον διαπλεκόμενης και διεφθαρμένης κυβέρνησης του Μνημονίου, της θλιβερής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperaspisths-kai-sunechisths-ths-prodotikhs-mnhmoniakhs-politikhs-tou-samar#ixzz3lYzxmqcZ

Exit mobile version