Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πρέπει να καταλάβει με κάθε τρόπο ο Ελληνικός λαός πώς το απόκομμα του Λαφαζάνη έχει την ίδια ιδεολογία (προοδευτική) με την Τασία Χριστοδουλοπούλου σχετικά με τους λαθρομετανάστες και προωθεί την αλληλεγγύη του στις ορδές των χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών εποίκων. Η Ελλάδα μας σε λίγα χρόνια θα είναι ισλαμική και οι Έλληνες μειονότητα. Πρέπει ο λαός να ξυπνήσει και να δει τον δούρειο ίππο που είναι ήδη μέσα στην χώρα με τις ευλογίες των συστημικών κομμάτων. Οι ξένες δυνάμεις όταν δουν πως χάνουν το παιχνίδι που έχουν καταστρώσει για την υφαρπαγή τις περιουσίας τις χώρας θα διατάξουν αραβική άνοιξη. Οι ξένοι και τα εκατομμύρια φανατικών ισλαμιστών με τους αριστεριστές και αναρχικούς θα εξοντώσουν τον άοπλο και υπερήλικο λαό μας μετατρέποντας την πατρίδα μας σε Συρία Ουκρανία Λιβύη. Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να καταλάβουμε των τρομερό κίνδυνο που μπορεί να διαλύσει την χώρα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μόνη πατριωτική φωνή και ελπίδα για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους είστε εσείς η Χρυσή Αυγή και ελπίζω ο κόσμος να το δει.

Κ.Τ.

Οι Θερμοπύλες και οι Μηδίσαντες – Η ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Τελετή Μνήμης για τους Αθάνατους Πεσόντες των Θερμοπυλών

Σχετικά με το θέμα των ενσήμων του Τσίπρα, θα σας πω μόνο ένα το οποίο αντικατοπτρίζει μεγάλο μέρος των συνομηλίκων μου που επέλεξαν ή είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν. Είμαι 38. Ο Τσίπρας 41. Τελείωσα το πανεπιστήμιο μου, έκανα το μεταπτυχιακό μου, υπηρέτησα στον Ε.Σ. (αυτό ο Τσίπρας πότε ακριβώς το έκανε; Κάτω από ποιες συνθήκες;;) και έχω 13 χρόνια ένσημα. Ή εγώ είμαι ο σούπερμαν ή ο Τσίπρας τεμπελόσκυλο. Έχετε υπόψιν πως δεν δούλεψα ποτέ σε εταιρεία που έχουν ξαδέρφια μου. Ότι έκανα και όπου προσλήφθηκα το έκανα με το βιογραφικό μου και τις δικές μου προσπάθειες. Τα στοιχεία μου όποτε θέλετε είναι διαθέσιμα για να τα τρίψετε στα μούτρα του Φλαμπουράρη μήπως του λύσετε την απορία πότε τα μάζεψα. Και ένα τελευταίο. Πριν μερικούς μήνες ερχόταν η Ελπίδα. Τώρα πάμε μόνο μπροστά και διώχνουμε το παλιό. Όταν συγκυβερνήσει με τον ταβερνιάρη (γιατί σαν ταβερνιάρης είναι) Βαγγέλα, γεμίσει την Ελλάδα μας με ισλαμοφασίστες και πτωχεύσουν το 80% του πληθυσμού, τι θα γράφει το νέο του μοτό; Ξέρετε; Σε ευχαριστούμε “Μπιπ” Έλληνα ραγιά που μας ψήφισες. Κάτσε τώρα στην Πόλη (όπως λένε και το χωριό μου) και μην ζητάς ρέστα. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ! Αυτό θα πούνε.

Η.Κ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: Πολιτικά πρόσωπα με μαύρο χρήμα στην Λίστα Λαγκάρντ «έδειξε» η κατάθεση Φαλτσιάνι

Ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο έχει χαζέψει αυτός ο λαός, έχουμε φτάσει στο σημείο να λείπουν 30000 δάσκαλοι και καθηγητές και πολλά σχολεία να είναι κλειστά, τα παιδιά μας δηλαδή δεν μορφώνονται, έχουμε ορδές αλλοδαπών να κατακλύζουν τη χώρα μας χωρίς κανέναν έλεγχο, έχουμε τη μισή νεολαία άνεργη, έχουμε ιδιωτικές χρεοκοπημένες τράπεζες να παραμένουν ανοιχτές φορτώνοντας τα χρέη τους σε εμάς, έχουμε παραδώσει τα πάντα στους δανειστές για αυτές τις τράπεζες, είμαι 33 νιόπαντρος και σκέφτομαι ειλικρινά πως να φέρω ένα παιδί στο κόσμο σε μια χώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι της είναι προδότες και δειλοί. Μιλήστε ακόμη πιο επίμονα για το πως μια χώρα που έχει παραδώσει την έκδοση του νομίσματός της σε ξένους είναι υπόδουλη, γιατί κανείς δεν μιλάει και δεν λέει συνέχεια πως ο έλεγχος της νομισματικής πολιτικής πρέπει να είναι στα χέρια των κυβερνήσεων που εμείς εκλέγουμε, μόνο έτσι μπορείς να έχεις τα εργαλεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να δώσεις ζωή στην αγορά.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-13-septembriou-2015#ixzz3lZPMMt83

Exit mobile version