Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οικογένεια Μητσοτάκη: Θέλουμε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα

Οικογένεια Μητσοτάκη: Θέλουμε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα

Γράφει ο Αντίοχος

Οι Μητσοτάκηδες, οικογενειακώς πλέον, ζητούν «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατ’ αρχάς η Ντόρα, η οποία σε συνέντευξή της στο Πρακτορείο fm 104,9 και απαντώντας στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απαντάει θετικά από τη στιγμή που, όπως είπε, «υπάρχει πλέον μια συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων στη Βουλή που έχουν υπερψηφίσει τη νέα συμφωνία με την Ευρώπη».

Αλλά και ο αδερφός Κυριάκος, με συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, δήλωσε πως «Η κοινή γνώμη συντάσσεται με τη ΝΔ και θέλει κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας , όπως αποκαλύπτει και η δημοσκόπηση της εφημερίδας Παραπολιτικά. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από ένα μόνο κόμμα». Ωστόσο, διαφοροποιήθηκε ελαφρώς από τον «προσωρινό» Βαγγέλα (που εκλιπαρεί τον Τσίπρα…), λέγοντας ότι «η ΝΔ θέλει την ευρύτερη δυνατή συνεργασία , αλλά δεν θα πέσει γονυπετής στα πόδια του κ. Τσίπρα».

Ποιος μένει; Ο… επίτιμος! Για τον οποίο, οι πληροφορίες μου λένε πως έτοιμος ήταν να κάνει κι αυτός δήλωση υπέρ της συνεργασίας της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του συστήθηκε να μην το κάνει για να μην το… γρουσουζέψει το πράμα!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oikogeneia-mhtsotakh-theloume-megalh-sugkubernhsh-me-ton-suriza#ixzz3leSwyZ00

Exit mobile version