Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Όλοι μας ζούμε ημέρες κοσμοϊστορικές για την Πατρίδα μας την Ελλάδα. Εκείνο που κινδυνεύει άμεσα είναι το ίδιο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Το σήμα κινδύνου έχει ήδη σημάνει. Και ο κίνδυνος είναι διπλός: 1) η κατά μάζες είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα μας και 2) η υπογραφή του νέου μνημονίου (υπ’ αρ. 3).

Για το (1), εμείς το φωνάζαμε από καιρό και μας έλεγαν ρατσιστές. Τώρα που το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες γιγαντώθηκε, οι αρμόδιοι έχουν πανικοβληθεί και δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Κι αυτό γιατί από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα δεν εφαρμόζονταν ο ΝΟΜΟΣ και έτσι αντί να τους απελαύνουμε άμεσα τους αφήναμε απεναντίας να αυξάνονται. Αυτό το πράγμα όπως εξελίχθηκε σήμερα, σε συνδυασμό με την αθρόα φυγή νέων (και κυρίως επιστημόνων) από την Πατρίδα μας λόγω της οικονομικής κρίσης, δημιούργησε ένα επικίνδυνο φαινόμενο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Αυτό το φαινόμενο αποτελεί και τον άμεσο κίνδυνο για το ΕΘΝΟΣ μας, λόγω της ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ του πληθυσμού που θα προκαλέσει.

Το πρόβλημα (2) είναι η υπογραφή του νέου μνημονίου, του 3ου κατά σειρά, για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως ο κ. Τσίπρας προσωπικά πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι, τόσο για την κοροϊδία του Ελληνικού Λαού που αποτελεί, όσο και για το ότι το νέο αυτό μνημόνιο άφησε τους Ευρωπαίους, και ειδικά τον κ. Σόιμπλε, κατενθουσιασμένους. Ευτυχώς όμως ο Θεός της Ελλάδος έβαλε το χέρι Του και τυχαίνει η ψήφισή του από την Ελληνική Βουλή να είναι ΑΚΥΡΗ. Πράγματι, σύμφωνα με το νόμο ένα νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή για να γίνει νόμος του κράτους πρέπει να περάσει τρία στάδια: α΄) έγκριση επί της αρχής, β΄) έγκριση κατ’ άρθρο και γ΄) ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΌΛΟΥ. Δυστυχώς για τους πανηγυρίζοντες το μνημόνιο αυτό πέρασε μόνο τα δύο πρώτα στάδια. Οι κ.κ. βουλευτές απαξίωσαν να το ψηφίσουν επί του ΣΥΝΌΛΟΥ. Και έτσι η ψήφιση του μνημονίου αυτού είναι στην ουσία ΑΚΥΡΗ. Δεν δεσμεύει λοιπόν καθόλου την Ελλάδα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να το αμφισβητήσει.

Πύλη Ε8

Πολιτική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στα Μέγαρα – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00

H μέρα της συντέλειας για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταπρόδωσε τον ελληνικό λαό και λεηλάτησε τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον πλησιάζει. Την Κυριακή 20-9 οι Έλληνες κοινωνώντας των αχράντων μυστηρίων του αίματος των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα θα δώσουν με τη ψήφο τους τη δύναμη στη Χρυσή Αυγή να αντισταθεί στη λαίλαπα των δεξιών και αριστερών μνημονίων και με μία εθνική διακυβέρνηση να καταστήσει την πατρίδα μας οικονομικά αυτάρκη και πολιτικά ισχυρή για να ανατείλει επιτέλους στον ευλογημένο τούτο τόπο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ελληνισμού.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ
Γ.Κ.Μ.ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πολιτική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στα Μέγαρα – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00

Αν οι Γερμανοί θέλουν 800.000 μουσουλμάνους πρόσφυγες τότε θα πρέπει να πετάξουν τα αεροπλάνα τους προς την Τουρκία και να τους φέρουν στη Γερμανία. Η Ελλάδα έχει γεμίσει από λαθρομετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή βάση. Ποιος θα καθαρίσει το χάος και τα ανθρώπινα απόβλητα που αφήνουν πίσω;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δεχθεί μόνο 1.700 πρόσφυγες από τη Συρία και όταν ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ρωτήθηκε αν θα δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες είπε ΟΧΙ επειδή παίρνει πολύ χρόνο για να πραγματοποιήσουν ένα σωστό έλεγχο για τους ανθρώπους. Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα κίνδυνο που αφορά την ασφάλεια για τις ΗΠΑ, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο για τους ανόητους της ΕΕ.

Γ Γ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες υπερήφανους Κρήτες Εθνικιστές – Φωτορεπορτάζ

Αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο ονομάζομαι Λεωνίδας. Ζω στο κέντρο της Αθήνας πάνω από 20 χρόνια και συγκεκριμένα στην οδό Βερανζέρου. Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Έχουν δει ένα όμορφο κέντρο σαν παιδί την εποχή 85-95. Έχουν δει ένα κέντρο να αλλάζει προς το χειρότερο τα επόμενα χρόνια.Και βλέπω και το σημερινό κέντρο και πραγματικά τρομάζω. Μένω σε μια πολυκατοικία 30+ διαμερισμάτων και μόνο 3 διαμερίσματα είμαστε Έλληνες. Ελληνικό κατάστημα να μην εχει κλείσει δεν υπάρχει φυσικά. Πηγαίνοντας προς την Ομόνοια τα πρωινά αντικρύζεις καραβάνια από παράνομα εισερχόμενους ανθρώπους. Το παράξενο είναι πως στην πλειοψηφία τους είναι πιοκαλά ντυμένοι από μένα!! Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω να αναδείξετε το θέμα αυτό διότι υπάρχει τρόμος πλέον στους ελάχιστους Έλληνες κατοίκους του κέντρου. Δεν υπήρξα ποτέ μου μισάνθρωπος ούτε φοβάμαι κάθε τι το ξενόφερτο. ειλικρινά όμως δεν πάει άλλο. Ξέρω ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν εχει την δύναμη να αλλάξει πολλά ακόμα. Το καταλαβαίνω και ξέρω επίσης πως όσο και να φωνάζετε μέσα στην βουλή δεν αλλάζει κάτι γιατί οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν χαράξει αντεθνική γραμμή προ πολλού. Αυτό όμως που μπορεί να πετύχει η Χρυσή Αυγή είναι να φωνάζει ώστε να ακούει ο κόσμος. Και μόνο αυτός. Είμαι 37 ετών,άνεργος, τα βγάζω πολύ δύσκολα πέρα. Δεν είχα το θάρρος να έρθω καν να ζητήσω δουλειά από σας και ας με παρότρυναν πολλοί να το κάνω. Είμαι μόνος. χωρίς βοήθειες και η μόνη μου ευχαρίστηση ειλικρινά είναι να σας ακούω να μιλάτε.Γιατί είσαστε η φωνή της αλήθειας. Και σε αυτές τις εκλογές θα είμαι μαζί σας. Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές.

Λ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-septembriou-2015#ixzz3liiMfY2x

Exit mobile version