Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πιερία, Ημαθία, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη

Σκοπός της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πιερίας είναι τώρα στην προεκλογική περίοδο να φτάσει σε κάθε πόλη και χωριό της Πιερία, για να μεταφέρει το πρόγραμμα και της θέσεις του κινήματος σε όλους τους κατοίκους του νομού. Tην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Τοπικής επισκέφθηκε τα χωριά Σβορώνο, Νεοκαισάρεια, Βρία, Ρητίνη, Παλιό και Νέο Ελατοχώρι. Αυτό που ακούγαμε συνεχώς από τον κόσμο ήταν οι εξής φράσεις: «μόνο η Χρυσή Αυγή περπατάει χωρίς φόβο ανάμεσα στους πολίτες, τα άλλα κόμματα κρύβονται»«μόνο από τη Χρυσή Αυγή δεχόμαστε φυλλάδια αλλιώς αν ήταν άλλο κόμμα θα τους διώχναμε» ή «καλά που είδαμε ότι είστε από την Χρυσή Αυγή αλλιώς …». 

H Χρυσή Αυγή δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη του λαού και θα κάνει αυτά που υπόσχεται. Ο αγώνας συνεχίζεται.  Ακολουθώντας το σύνθημα της Χρυσής Αυγής «εναντίον όλων», εννοώντας εναντίον όλων των διεφθαρμένων κομμάτων, έτσι και η T.O. Πιερίας, αποφάσισε στην διακομματική συνάντηση στο Δήμο Κατερίνης να τοποθετήσει το ενημερωτικό της τραπέζι έξω από τα γραφεία του κινήματος, στην κεντρική οδό Ειρήνης, μακριά από τα τραπεζάκια των υπολοίπων κομμάτων, που επέλεξαν τον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι συναγωνιστές από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ενημερώνουν το κοινό της πόλης με φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να πάρει ενημερωτικό υλικό γιατί καταλαβαίνει πως η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι νίκη του λαού. Οι συναγωνιστές με ευγένεια και ενθουσιασμό ενημερώνουν τον κόσμο και απαντούν σε κάθε ερώτηση και απορία.

Σε πόλεις και χωριά κάθε μέρα συνεχίζεται η ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας. Τα πρωινά συναγωνιστές στο ενημερωτικό τραπέζι του κινήματος στο κέντρο της Κατερίνης ενημερώνουν τους πολίτες για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι μόνο το εθνικιστικό κόμμα είναι σε θέση να φέρει ελπίδα και αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να πάρει φυλλάδια και εφημερίδες και να ενημερωθεί από τους συναγωνιστές. Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου πολυπληθές κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε τα χωριά Νέο Κεραμίδι, Αρωνάς, Λαγορράχη, Μελιάδι και Μοσχοπόταμος.

Μέσα σε αυτούς και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού: Νίκος Χρυσομάλλης με καταγωγή από το Παλιό Ελευθεροχώρι Πιερίας, η Μαρία Μπατάλα και η Κωνσταντίνα Νικολοπούλου από την Κατερίνη, ο Κυριάκος Σερδάρος από τον Κολινδρό Πιερίας και ο Δημήτρης Φωτίου από τον Λόφο Πιερίας. Ο κόσμος χαιρόταν που τα παιδιά της Χρυσής Αυγής επισκέπτονταν τα χωριά τους.

Παντού ακούγεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ευπρόσδεκτη στα χωριά. Αγρότες μας έλεγαν το πόσο δύσκολα είναι για αυτούς τα πράγματα και πόσο θα δυσκολέψουν περισσότερο. Συγκινητική ήταν η συνάντησή μας με οικογένεια που γύρισε από τον Καναδά μόνο και μόνο για να ψηφίσει την Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας συνεχίζεται για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν ανάγκη τη νίκη της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, η Τ.Ο. Ημαθίας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία προεκλογική ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή Ζερβοχωρίου και Αγγελοχωρίου Ναούσης. Έγινε διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής, όπου το κλιμάκιο των συναγωνιστών είχε συνομιλίες με τον απλό κόσμο  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι κάτοικοι τις περιοχής παρακολουθούσαν την προεκλογική ανοικτή συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στον Πειραιά και υποδέχτηκαν με θέρμη τους συναγωνιστές.

Σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής του Αγγελοχωρίου έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τον γραμματέα τις Ν.Ε. Ημαθίας, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη και εν συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και ανέλυσε το αγροτικό  πρόγραμμα κάνοντας σαφές ότι μόνο με Εθνική παραγωγή θα μπορέσει να ανακάμψει η οικονομία της χώρας.

Τέλος  όλοι οι συναγωνιστές από την Ημαθία υποσχέθηκαν ότι στις ερχόμενες εκλογές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση και αγωνίζεται για το καλό όλων των Ελλήνων.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης, πολιτική ομιλία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Β’ Θεσσαλονίκης συναγωνιστή Γραικού Φώτιου. Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συναγωνιστές από την περιοχή Θέρμης και Βασιλικών που οργάνωσαν την εκδήλωση. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας στις γύρω περιοχές και τους κάλεσε   να πλαισιώσουν το Κίνημα, ώστε να γίνουν η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κάθε γειτονιά.

Στη συνέχεια στο βήμα κλήθηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή  και ενημέρωσε ότι στην εκδήλωση βρίσκονται παρόντες και άλλοι άξιοι υποψήφιοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης, όπως ο Ιωάννου Άγγελος, ο Τσουρούς Ευάγγελος, ο Λιόκος Νικόλαος και ο Δρούγκας Χρήστος. Επεσήμανε ότι ο αγώνας είναι κοινός και μόνος γνώμονας είναι η αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο αγώνας που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πρωτοστάτη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο είναι για να αλλάξει ριζικά η παρακμιακή κατάσταση, που ζούμε ως Λαός.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε και ο συναγωνιστής δικηγόρος και επίσης υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκης Ιωάννου Άγγελος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην αποψινή εκδήλωση. Αναφέρθηκε με την ιδιότητα του ως επιστημονικού συνεργάτη, αρμόδιου για τα νομοσχέδια του Λαϊκού Συνδέσμου σε κάποια ιδιαίτερα θέματα των μνημονίων, που ψηφίστηκαν, καθώς και την παράλληλη εφαρμογή διατάξεων, που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές, όμως είναι αυτές που αποτελούν το δούρειο ίππο όσον αφορά την ορθόδοξη θρησκεία μας, την εισβολή λαθροεποίκων και τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό οργανωμένα από ξένα κέντρα εξουσίας.

Τέλος οι συναγωνιστές απάντησαν σε ερωτήσεις μετατρέποντας την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση. Ο κόσμος δήλωσε την αγανάκτηση του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τελευταίο ενημερωτικό σεμινάριο εκλογικών αντιπροσώπων της T.O. Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί για πρώτη φορά μετά την άρση των άδικων περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και απαγόρευαν τη συμμετοχή του σε κομματικές εκδηλώσεις. Εξέφρασε την χαρά του που μπορεί επιτέλους να βρίσκεται μεταξύ των συναγωνιστών του και την ελπίδα ότι σύντομα θα κλείσει ο κύκλος των παράνομων διώξεων.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο δικηγόρος του Κινήματος, συναγωνιστής Τριανταφυλλούδης Αλέξανδρος και ανέλυσε λεπτομερώς τι πρέπει να κάνει κάθε εκλογικός αντιπρόσωπος την ημέρα των εκλογών. Τόνισε ότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τρέμει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, διότι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να τους σταματήσει στα εθνοκτόνα σχέδιά τους, ενώ έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μεθόδευση, προκειμένου να συρρικνώσει τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. «Δεν μπορούμε να τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε τις ψήφους που κερδήθηκαν ακόμα και με αίμα» είπε χαρακτηριστικά.  Από τη μεριά τους οι παριστάμενοι την πρόθεση τους για αγώνα δηλώνοντας “Θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε κάλπη. Ζήτω η Νίκη”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn285#ixzz3likbVFm6

Exit mobile version