Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη επιτυχία των Λαφαζανίστας: Πήραν με το μέρος τους το… Κ.Κ. Λευκορωσίας!

Μεγάλη επιτυχία των Λαφαζανίστας: Πήραν με το μέρος τους το... Κ.Κ. Λευκορωσίας!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αθόρυβα αλλά… αποτελεσματικά δουλεύουν οι Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας, γι’ αυτό έχουν… επιτυχίες. Η τελευταία τους, ήταν που έπεισαν το Κ.Κ. Λευκορωσσίας να αφήσει τα ραμολιμέντα του Περισσού και να στείλει σ’ αυτούς τις προεκλογικές… ευχές του. 

Ενώ, λοιπόν, στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου το Κομμουνιστικό Κόμμα Εργαζομένων Λευκορωσσίας είχε στείλει τα… συχαρίκια στους σφυροδρέπανους του Περισσού («Η μόνη διέξοδος για τους εργαζόμενους και για όλο το λαό της Ελλάδας είναι η ανεξάρτητη πολιτική και όχι η πολιτική της ΕΕ. Είναι η σοσιαλιστική πολιτική και όχι η πολιτική των φιλελεύθερων (ΝΔ) ή των σοσιαλδημοκρατών (ΣΥΡΙΖΑ).

Ως εκ τούτου, για να βρεθεί διέξοδος από την κρίση και να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι μια αξιοπρεπή ζωή, είναι απαραίτητο στις εκλογές να εμπιστευτούν τους βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, που με συνέπεια και αποφασιστικότητα υπερασπίζονται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της»), τώρα τα ’στειλε στους Λαφαζανίστας: «Εμείς, οι υπογράφοντες, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες συντρόφους του νέου κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και ελπίζουμε ότι η «Λαϊκή ενότητα» δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της προδοσίας των συμφερόντων των εργαζομένων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της πλειοψηφίας».

Ποιος τη χάρη σας Λαφαζαναίοι! Αφού έχετε στο πλευρό σας το ΚΚ Λευκορωσσίας, θα… σκίσετε στις εκλογές!

(ΥΓ): Λέτε να είναι η Λευκορωσσία (όχι τώρα, αλλά στο μέλλον, που θα την κυβερνήσουν οι κομμουνιστές) η… εναλλακτική λύση που υπάρχει, όπως επιμένουν οι Λαφαζανίστας, αλλά δε μας λένε ποια είναι; Λέτε να’ χουν έτοιμο κανένα… δανειάκι –όχι πολλά, 5-10 δισ.. αρκούν- για να γίνει η μεγάλη επιστροφή στη δραχμούλα που αγαπήσαμε; Σύντροφοι, έχετε τέτοιο… κελεπούρι – εναλλακτική και μας την κρύβετε;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-epituchia-twn-lafazanistas-phran-me-to-meros-tous-to-kk-leukorwsias#ixzz3lil6GPTK

Exit mobile version