Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαράει καμπάνες ο Ανδριανόπουλος: Άνοιξε ο δρόμος για τη Χρυσή Αυγή!

Βαράει καμπάνες ο Ανδριανόπουλος: Άνοιξε ο δρόμος για τη Χρυσή Αυγή!

Ο τέως υπουργός και βουλευτής Ανδρέας Ανδριανόπουλος, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο εκείνων των πολιτικών αναλυτών και αρθρογράφων που εκτιμούν ότι ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου δεν θα είναι ούτε ο Σύριζα ούτε η ΝΔ, αλλά η Χρυσή Αυγή.

Σε διαδικτυακό άρθρο του υπό τον «πολιτικά ορθό» τίτλο: «ανοίγουν το δρόμο στο φασισμό», ο πρώην υπουργός και γνωστός οπαδός του φιλελεύθερου δόγματος επισημαίνει τις ευθύνες των πολιτικών κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, των οποίων η απάθεια επί των ζητημάτων που αφορούν το Λαό μας, ωθεί τους Έλληνες προς τη Χρυσή Αυγή.

Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος: «Η τύχη της Χρυσής Αυγής θα δώσει ουσιαστικές ενδείξεις για το δεύτερο. Δεν είμαι πεπεισμένος πως τα ποσοστά της ακροδεξιάς θα περιορισθούν στα όρια που τις τοποθετούν οι δημοσκοπήσεις. Η λογική της πολιτικής ανάλυσης και της πρόβλεψης λέει πως θα είναι σημαντικά υψηλότερα από αυτά των τελευταίων εκλογών. Μακάρι να διαψευσθώ άλλα παρά τις (αδιέξοδες) διώξεις και την εξαίρεση από την κυρίαρχη πολιτική σκηνή φοβάμαι πως η επίδοση της θα είναι παραπάνω από τις αισιόδοξες προσδοκίες».

Ως κομμάτι, όμως, αναπόσπαστο του πολιτικού συστήματος, ο Α. Ανδριανόπουλος δεν θα μπορούσε να μη στολίσει το κείμενό του με κίβδηλα «δημοκρατικά» δάκρυα: «Ένα τέτοιο αρνητικό για την Δημοκρατία αποτέλεσμα θα πρέπει να χρεωθεί σε ολόκληρο το φάσμα του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου που γέννησε το φαινόμενο και που με την αδιέξοδη στάση του το βοηθά να ανδρωθεί». Και καταλήγει: «Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής όμως είναι συνυπεύθυνοι όλοι, με την έλλειψη διορατικότητας, πολιτικών προτάσεων  και πραγματιστικού και νηφάλιου πολιτικού λόγου».

Καλώς ανησυχεί ο τέως υπουργός και βουλευτής για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Καλώς φοβάται το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας για τη γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Εκείνο που αδυνατούν βεβαίως να κατανοήσουν είναι ότι η εκρηκτική άνοδος των Εθνικιστών δεν είναι επιλογή οργής αλλά η κατεξοχήν ελληνική απάντηση στα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.

Ή αλλιώς η Χρυσή Αυγή είναι στα μάτια των Ελλήνων η πολιτική εγγύηση για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/andreas-andrianopoulos-anoigei-o-dromos-gia-th-chrush-augh#ixzz3lk3oIoZA

Exit mobile version