Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή παντού! Μαζικές ενημερωτικές δράσεις και πολιτικές εκδηλώσεις από την Τ.Ο. Ευβοίας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Την Κυριακή 13/9, σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας από την παρουσία συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες του Νίκου Μίχου, υπ. Βουλευτή Εύβοιας, και του Ηλία Παναγιώταρου, υπ. Βουλευτή Β Αθηνών

Παράδοση της Τ.Ο. Ευβοίας, προ κάθε εκλογικής αναμέτρησης, να πραγματοποιείται αγιασμός των εκλογών ή “ευλογία των όπλων”, αφού το μόνο “όπλο” που διαθέτει ο πολίτης σήμερα είναι η ψήφος του. Με την ευλογία του Θεού και την θέληση του λαού μας, θα νικήσουμε για την επιβίωση και την ανάσταση του Ελληνισμού.

Ο Νίκος Μίχος ξεκίνησε την περιοδεία του ανά την Εύβοια αμέσως μετά την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού, που τον κράτησε μακριά από το νομό του για 14 μήνες. Η ανακήρυξη πρόωρων εκλογών συμπίεσε το πρόγραμμά του και δεσμεύεται ότι μετά τις εκλογές θα ξαναεπισκεφθεί όλα τα χωριά του νομού. Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στα χωριά της Κύμης, την Τετάρτη: Όλοι οι Χρυσαυγίτες υποψήφιοι, κατά τις περιοδείες τους, εκτός τις καθιερωμένες θεσμικές επισκέψεις στις τοπικές αρχές, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους το επενδύουν συζητώντας με τους απλούς πολίτες, στους οποίους επιτίθεται ποικιλοτρόπως το καθεστώς που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.

Με μεγάλη αποδοχή και ενθάρρυνση από τους Χαλκιδέους, συνεχίζονται οι καθημερινές ενημερωτικές δράσεις στους δρόμους της πόλης, από κλιμάκια συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας. Όσο και να προσπαθεί ολόκληρο το σύστημα να φιμώσει τη φωνή των Ελλήνων, τόσο εκείνη θα δυναμώνει μέσω της Χρυσής Αυγής!

Διήμερη επίσκεψη στη Σκύρο πραγματοποίησε ο υπ. βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, διαπιστώνοντας νέα μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής και στο εκπληκτικής ομορφιάς νησί, όπου έφτασαν ήδη προς φιλοξενία οι πρώτες δεκάδες προσφύγων. Εποικοδομητικές κρίθηκαν οι συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και ακόμη σημαντικότερες οι συζητήσεις με τους κατοίκους του ιστορικού νησιού, που συσπειρώνονται ήδη σε έναν άτυπο πυρήνα του Κινήματος. ΚΑΙ στη Σκύρο η κάλπη θα δώσει το μήνυμα ότι ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-mazikes-enhmerwtikes-draseis-kai-politikes-ekdhlwseis-ap#ixzz3lqDfUTjI

Exit mobile version