Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο – 7 χρόνια πριν λέγαμε για τον ρόλο της Τουρκίας στην διακίνηση λαθρομεταναστών

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - 7 χρόνια πριν λέγαμε για τον ρόλο της Τουρκίας στην διακίνηση λαθρομεταναστών

Ο ρόλος της Άγκυρας στην διακίνηση των λαθρομεταναστών

Η Χρυσή Αυγή έχει αναφερθεί εκτενώς στο παρελθόν στο θέμα. Η επιχείρηση λαθρομετανάστευση μέσω του Αιγαίου από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι μία παρακρατική επιχείρηση. Το έχουν γράψει μάλιστα ακόμη και τουρκικές εφημερίδες στο παρελθόν. Ένα νέο στοιχείο ήλθε να προστεθεί στα όσα ήσαν γνωστά μέχρι τώρα. 

Αδιάσειστα ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές αρχές αποδεικνύουν ότι ακταιωρός της τούρκικης ακτοφυλακής μεταφέρει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Συγκεκριμένα, πλωτό σκάφος του Λιμενικού στην διάρκεια της περιπολίας του εντόπισε, ξαφνικά, το τούρκικο σκάφος (σ.σ. τα πλήρη διακριτικά του είναι στη διάθεση των ελληνικών αρχών) να πλέει κοντά στο ακρωτήριο Κόρακας της Μυτιλήνης και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, μεταφέροντας άγνωστο αριθμός λαθρομεταναστών. Είναι προφανές ότι η εμπλοκή σκάφους της τούρκικης ακταιωρού σε μεταφορά μεταναστών θα μπορούσε να αποδοθεί σε «διάβρωση», ακόμα και σε υψηλό επίπεδο των διωκτικών αρχών της γειτονικής χώρας από τα πανίσχυρα «κυκλώματα» παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-7-chronia-prin-legame-gia-ton#ixzz3lqFs55uY

Exit mobile version