Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτικός ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης από την Αίγινα: Πρόγραμμά μας στον Σύριζα είναι το Μνημόνιο!

Αποκαλυπτικός ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης από την Αίγινα: Πρόγραμμά μας στον Σύριζα είναι το Μνημόνιο!

Ειλικρινέστατος και ταυτοχρόνως διαφωτιστικός περί του διακυβεύματος των επερχόμενων εκλογών ήταν ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη να ‘ούμε. Σύμφωνα με τον κυρ Αλέκο, λοιπόν, πρόγραμμα του Σύριζα είναι το μνημόνιο. Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας στο MEGA: «Το μνημόνιο είναι μέρος του προγράμματός μας, το οποίο θα το εφαρμόσουμε».

Κοίτα να δεις σύμπτωση… Και η ΝΔ με το μνημόνιο θα κατέβει ως πρόγραμμα στις εκλογές. Δηλαδή ο Ελληνικός Λαός καλείται να αποφασίσει αν θα κυβερνηθεί από τον Σύριζα, που έχει ως πρόγραμμά του το Μνημόνιο, ή από τη ΝΔ, που επίσης έχει ως πρόγραμμά της το Μνημόνιο.

Αυτός είναι ο ορισμός της «δημοκρατικής πολυφωνίας», αφού τα ΜΜΕ κατακλύζονται από εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων και ταυτόχρονα αποκλείουν παράνομα και αντισυνταγματικά τους εκπροσώπους της μόνης αντιμνημονιακής – πατριωτικής πολιτικής δύναμης, της Χρυσής Αυγής.

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον καταλάβει ότι υπάρχουν μονάχα δύο επιλογές στις επερχόμενες εκλογές. Είτε με την Χρυσή Αυγή, που κατεβαίνει με ένα ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των Ελλήνων, είτε με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που κατεβαίνει στις εκλογές με πολλά ψηφοδέλτια (Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι, Σύριζα, Ανέλ κλπ), εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kur-alekos-apo-aigina-programma-mas-ston-suriza-einai-to-mnhmonio#ixzz3lqVJwyFC

Exit mobile version