Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Μεϊμαράκη: Υπάρχει μυστικό σχέδιο ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για να μην είναι αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ευθεία παραδοχή προχωρημένων συζητήσεων μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, προκειμένου να συγκυβερνήσουν, έκανε μιλώντας στο MEGA ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σε ευθεία ερώτηση της Όλγας Τρέμη αν η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής μπλοκάρει τα σχέδια συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ο Μεϊμαράκης κυνικά είπε: «Αυτό το είχαμε συζητήσει για την παρούσα βουλή και είχαμε βρει τον τρόπο, με τον οποίο θα διατηρούσαμε τον θεσμικό μας ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Βεβαίως ο λόγος για τον οποίο προβληματίζονται οι πολιτικάντηδες για την απονομή στην Χρυσή Αυγή του ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγκειται στα δικαιώματα προβολής που απολαμβάνει αυτή βάσει συντάγματος, αλλά και το δικαίωμα περισσοτέρων παρεμβάσεων στην Βουλή, βάσει του Κανονισμού αυτής.

Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Μεϊμαράκης είναι το σχέδιο που είχε αποκαλύψει προ ημερών η εφημερίδα «Δημοκρατία», όταν σε ρεπορτάζ της έγραφε:

Πραγματικά, δεν έχουν τον Θεό τους ορισμένοι! Το τελευταίο διάστημα ακούω τον προβληματισμό για το ποιος θα αναλάβει αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, σε περίπτωση που συγκροτηθεί μεγάλος συνασπισμός ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο αυτό η Χρυσή Αυγή – με τα προνόμια που δίνονται από τον κανονισμό της Βουλής-, κάποιοι σκαρφίζονται το εξής: Οι υπουργοί που προέρχονται από το δεύτερο κόμμα να ανεξαρτητοποιούνται ή να παραιτούνται, όπως έκαναν οι κ. Δήμας και Αβραμόπουλος με την κυβέρνηση Παπαδήμου…“.

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα πιο βαθύ και βρώμικο στην δήλωση Μεϊμαράκη, το οποίο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Όπως ομολόγησε ο πρόεδρος της ΝΔ έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις και έχει βρεθεί η φόρμουλα της μυστικής συνταγματικής εκτροπής. Όμως δεν την αποκαλύπτουν στον Λαό και προφασίζονται τους «τσακωμένους», ανταλλάσοντας μεταξύ τους ύβρεις και εξυπνακισμούς για να πολώσουν το κλίμα.

Ήδη από την παρούσα Βουλή ήταν έτοιμο της σχέδιο της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ – Σύριζα. Ήδη είχαν ολοκληρώσει τις συζητήσεις για να ενωθούν «εις σάρκαν μίαν», όμως την ανέβαλλαν συνεχώς για όταν θα είναι απολύτως αναγκαίο.

Η συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία μνημονιακή συμπαιγνία εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού να ακυρώσει τα σχέδια της πλουτοκρατίας, ισχυροποιώντας την Χρυσή Αυγή που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος εχθρός ενός αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού και παραδίδει την Πατρίδα μας σε διεθνείς τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-meimarakh-uparchei-mustiko-schedio-nd-suriza-gia-na-mhn-einai-ajiw#ixzz3lqijrOiK

Exit mobile version