Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Κεντρική προεκλογική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Αθήνα – Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 18:30

Ως συνειδητός Χριστιανός Ορθόδοξος και ένθερμος υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής θα ήθελα να απευθύνω μερικά ερωτήματα σε όσους θρησκευόμενους σκέπτονται να ψηφίσουν Ν. Δημοκρατία θεωρώντας ως «το μη χείρον βέλτιστον». Η Νέα Δημοκρατία δε συνέβαλε στην σημερινή κατάντια και στην καταστροφή αυτού του τόπου; Δε δημιούργησε (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) το υπέρογκο χρέος; Δεν έλαβε από την Χούντα ένα χρέος 22% επί του ΑΕΠ και (μαζί με ΠΑΣΟΚ) το εκτόξευσε στο 185%; Δεν ευνόησε τόσα χρόνια τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, τη συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, τη Μασονία, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, τα μνημόνια, την καταστροφή της παραγωγής στον τόπο μας, την έλευση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας και τη μη επαναπροώθησή τους; Η χώρα αφελληνίζεται και ισλαμοποιείται λόγω και της «Δεξιάς». Ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ως υπουργός Εσωτερικών της Ν. Δημοκρατίας, μέσω της τηλεόρασης ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που διάλεγαν τη χώρα μας για μια νέα ζωή!!! Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι τα τελευταία 2 χρόνια η Ν.Δ. έδωσε ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε πάνω από 50.000 λαθρομετανάστες; Οι ευθύνες αυτού του κόμματος, μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες. Σε αντίθεση με τα λαμόγια που συνωστίζονται στα κομματικά γραφεία τους, η Χρυσή Αυγή αποτελείται από απλούς ανθρώπους του λαού, έντιμους και ηθικούς, που τα χρήματα που τους έδινε το κράτος (πριν τα κόψουν και αυτά) τα επέστρεφαν στον ελληνικό λαό μέσω εκατοντάδων διανομών αμέτρητων τόνων τροφίμων. Σε μία εποχή που το χρήμα έχει αναγορευθεί σχεδόν σε θεό, αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν σταθερά για την Ελλάδα και τον συνάνθρωπο.  Μην πιστεύεται την προπαγάνδα των διεφθαρμένων πολιτικών και καναλιών. Στηρίξτε τους Εθνικιστές που έχουν πάθος για την Ελλάδα, σεβασμό στην Ορθοδοξία, ήθος και όραμα για την αναγέννηση του Ελληνισμού. Ψήφος στη Ν. Δημοκρατία, σημαίνει ψήφος στο διεφθαρμένο χθες που κατέστρεψε τις ζωές των παιδιών μας. Ενισχύστε την Χρυσή Αυγή για να φέρει την κάθαρση και την εξύψωση της Ελλάδας.

Με τιμή
Γεώργιος Θ.

Κάλεσμα Ελλήνων περιπτερούχων για τις εκλογές: Στηρίξτε Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για τον κλάδο μας!

Ο αξιόλογος καθηγητής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης στο εξαιρετικό σύγγραμμά του «Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ—Το DNA των Ελλήνων» απέδειξε μέσω πλήθους σύγχρονων ερευνών ότι οι  Έλληνες έχουμε μία ξεχωριστή και διακριτή γενετική ταυτότητα από τους γείτονές μας, ότι ως έθνος έχουμε ιδιαίτερα γενετικά γνωρίσματα που μας διαφοροποιούν από τους Τούρκους, Βουλγάρους, Σκοπιανούς, Αλβανούς και ότι ως έθνος έχουμε σημαντική ομοιογένεια μεταξύ μας. Επίσης η μελέτη του DNA πλήθους σκελετών του Ελλαδικού χώρου από την αρχαιότητα και η αντιπαράθεση με το DNA σύγχρονων Ελλήνων απέδειξε την ουσιαστική ταύτισή τους και τη συνέχεια του Ελληνισμού σε αυτήν τη γη από το 6000 π.Χ. τουλάχιστον. Δηλαδή αυτό που είχε αποδείξει η Ανθρωπολογία, η Αρχαιολογία και η Ιστορία, αυτό που γνωρίζαμε εμείς οι εθνικιστές μέσα στις καρδιές μας, την συνέχεια και ιδιαιτερότητα του Ελληνισμού, έρχεται να το αποδείξει και η σύγχρονη επιστήμη της Μοριακής Γενετικής Πληθυσμών.  Αυτό το έθνος δεν είναι ξεχωριστό και διαφορετικό μόνο λόγω της Ιστορίας, της Γλώσσας, του Πολιτισμού και της Πίστης του. Είναι και λόγω της ιδιαίτερης βιολογικής υπόστασής του. Ένα έθνος που διατρέχει σήμερα θανάσιμο κίνδυνο λόγω της εφιαλτικής υπογεννητικότητας και κυρίως λόγω της εισβολής εκατομμυρίων αλλόφυλων και αλλόθρησκων ανθρώπων.  Εάν θέλουμε η πορεία του Ελληνισμού στο μακραίωνο ταξίδι του, να μη σβήσει στις μέρες μας κάτω από μια κοσμοπλημμύρα ασιατική, εάν θέλουμε να μην αποφασίζουν άλλοι λαοί για εμάς στον τόπο μας, να ακούγεται η ελληνική λαλιά σε αυτήν την ευλογημένη γη, να κτυπάν καμπάνες ορθόδοξων ναών, τότε μόνο μία επιλογή έχουμε στις εκλογές: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είναι η μόνη που εγγυάται και νοιάζεται για την διατήρηση του Ελληνισμού. Η μόνη Εθνική Επιλογή.

Με τιμή
Γ. Θ.
Μουσικολόγος

Τσίπρας στο ντιμπέητ: “Κατάρα να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση” – Συμφωνούμε και ευχόμαστε σύντομα κυβέρνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Ωρύονται οι Συριζαίοι στα κανάλια αποβλάκωσης του ελληνικού λαού, ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν με τη ΝΔ. Και αυτό γιατί η ΝΔ εκφράζει τον παλαιοκομματισμό, τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τη συντήρηση, την οπισθοδρόμηση, το κατεστημένο και μύρια άλλα κακά. Και δεν έχουν και άδικο. Αν μου λύσουν την παρακάτω απορία υπόσχομαι να τους ψηφίζω όσο θα ζω. Πως και αυτή η ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το που βγήκε, εξέλεξε για πρόεδρο δημοκρατίας τον κ. Πάκη, έναν κατεξοχήν εκπρόσωπο της ΝΔ και διακεκριμένο στέλεχος της και πολλάκις διατελέσαντος και υπουργού; Έλα Αλέξη φώναξε το δυνατά, μην το λες από μέσα σου. -Γιατί έχουμε τον ίδιο αφέντη και γιατί σας περνάμε για ηλίθιους!! -Μπράβο Αλέξη είπες και μια φορά την αλήθεια!!!

Γ.Ρ.

Δεύτε τελευταίον ψεκασμόν… Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την πολιτική, αν οι Ανέλ δεν μπουν στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-septembriou-2015#ixzz3lqtn79OP

Exit mobile version