Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ανατολική Αττική, Ηλεία, Λάρισα, Καρδίτσα, Κεφαλλονιά

Μια ακόμη μεγαλειώδης δράση έλαβε χώρα από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής στις περιοχές Παπάγου – Χολαργού, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής που επιβάλλουν τα ΜΜΕ και το κατεστημένο στους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών ξεκινώντας από το Παπάγου επισκέφτηκε τη Λέσχη Αξιωματικών, και όλες τις τοπικές καφετέριες και πλατείες μοιράζοντας το προεκλογικό πρόγραμμα με τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής στους θαμώνες και τους περαστικούς, ενώ οι δρόμοι της ιστορικής περιοχής των Αθηνών γέμισαν με τρικάκια και φυλλάδια του Κινήματός μας.

Στη συνέχεια κλιμάκιο των συναγωνιστών βρέθηκε στον Χολαργό και την τοπική αγορά, ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους και τους καταστηματάρχες για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ως προς την οικονομία και τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα (Μετανάστευση, Μνημόνιο, Φορολογία), ενώ παράλληλα Συναγωνιστές φρόντισαν να καθαρίσουν τους τοίχους των δρόμων και των πλατειών από τα εμετικά, ανθελληνικά συνθήματα των αριστερών, αντικαθιστώντας τα με εθνικά. Ο κόσμος, σε πείσμα του κατεστημένου και των δημοσιογραφικών – πολιτικών ταγών, διψούσε να μάθει για τη Χρυσή Αυγή, εκδηλώνοντας με θέρμη την επιθυμία του να στηρίξει τις προσπάθειές μας για την Αναγέννηση της Ελλάδος με την ψήφο του και την συνεισφορά του στον εκλογικό αγώνα, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Ήταν τέτοια η συναισθητική φόρτιση ορισμένων που δε δίσταζαν μέσα στο πλήθος να μας προτρέπουν να μη σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι «να τους βάλετε όλους τους προδότες και τους κλέφτες φυλακή».

Η επιτυχημένη δράση έκλεισε με τους Συναγωνιστές να φωτογραφίζονται μπροστά από την προτομή του εθνεγέρτη Παπαφλέσσα στην ομώνυμη πλατεία και να δίνουν όρκο συνέχισης του Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη. Μπορεί τα διεφθαρμένα ΜΜΕ να αποκλείουν τους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, ωστόσο τα «παιδιά με τα μαύρα» θα φροντίζουν το μήνυμα της Χρυσής Αυγής να φθάνει σε κάθε Έλληνα σε ολόκληρη της χώρα. Ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στην Ελλάδα.

Σε μια αίθουσα που για μια ακόμη φορά φάνταζε μικρή στο πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας  και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Χρήστος Παππάς, ανέλυσε το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου ,αναφερόμενος στα απεχθή μνημόνια, στο λαθρομεταναστευτικό ,στην Εθνική παραγωγή ως απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης αλλά και στις διώξεις που υπέστη από το καθεστώς της ανομίας, ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρθηκε επίσης στους νεκρούς Ήρωες μας, τον Γιώργο και τον  Μάνο, λέγοντας πως είναι χρέος μας ο Αγώνας απέναντι στους” νεκρούς και τους αγέννητους”, προσκαλώντας τους παρευρισκόμενους να βρεθούν στα εκλογικά τμήματα ώστε να μην χαθεί καμία ψήφος . Τέλος, απάντησε, σε ερωτήματα του κοινού, για το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής τονίζοντας εντέλει πως η Χρυσή Αυγή είναι” Η μόνη Εθνική επιλογή”.

Με πρωτοβουλία των Συναγωνιστών του πυρήνα Αμαλιάδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, πολιτική εξόρμηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ στο κέντρο της πόλης. Οι Συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες προεκλογικά φυλλάδια με το ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έδειξαν τα νέα παιδιά που μας πλησίασαν για να πάρουν φυλλάδια, δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου γιορτάστηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας η 194η επέτειος από το θάνατο του Αγωνιστή ήρωα του 1821 Γεωργάκη Ολύμπιου. Στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελασσόνας παρευρέθησαν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος και οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου και Αντώνιος Μέγας. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε η κ. Σβερώνη.

Ο Στρατηγός και Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός τίμησε με την παρουσία του στα γραφεία της Τ.Ο. Καρδίτσας. Με τον δυναμικό του λόγο για άλλη μια φορά, μας ανέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας στο εξωτερικό τις οποίες δεν έχουν παρουσιάσει κατάλληλα οι Ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων, λόγω της υποταγής τους στους διεθνείς τοκογλύφους. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην αποψινή αυτή ομιλία και συνεχίζουν πάντα να μας στηρίζουν σε κάθε  δραστηριότητα. Παρά τον αποκλεισμό από κάθε ΜΜΕ και τη λασπολογία όλου του πολιτικού συστήματος, με ξεκάθαρο σκοπό την εξαπάτηση των ψηφοφόρων εις βάρος του Κινήματός μας, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να διακηρύσσει τις θέσεις της από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό, αψηφώντας τον πόλεμο ενός ολόκληρου καθεστώτος εις βάρος μας.

Σε μια ακόμη δυναμική προεκλογική συγκέντρωση στα γραφεία μας, τα μέλη και οι φίλοι του Πυρήνα που προσέρχονται πλέον μαζικά εν όψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν από τον Γραμματέα της Τοπικής και υποψήφιο βουλευτή, Δάβουλο Χρήστο, τα μηνύματα Νίκης που λαμβάνουν τα στελέχη του Πυρήνα απ’ όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn286#ixzz3ltNJo1u2

Exit mobile version