Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ψευδής προπαγάνδα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου ότι η Ελλάδα είναι μια “φτωχή” χώρα

Η ψευδής προπαγάνδα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου ότι η Ελλάδα είναι μια “φτωχή” χώρα

Επί ολόκληρες δεκαετίες οι κυβερνήσεις των υποτακτικών της μεταπολίτευσης παρουσίαζαν και εξακολουθούν να παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν μια «φτωχή» και «αδύναμη» χώρα αποκρύπτοντας επιμελώς και συστηματικώς τα τεράστια κοιτάσματα που βρίσκονται στον υποθαλάσσιο χώρο Νοτίως της Κρήτης, στην Λεκάνη του Ηροδότου και γενικότερα στο Αιγαίο και το Ιόνιο.

Μέχρι σήμερα αρνούνται να ανακηρύξουν την Ελληνική Α.Ο.Ζ., δηλαδή να ασκήσουν Εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα, όπως οφείλουν, αφού αρκεί η ψήφιση ενός Νόμου για τον σκοπό αυτόν, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο και συγκεκριμένα από την Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας, που υπεγράφη στο Montego Bay το 1982 και όπως, άλλωστε, πράττουν και τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου.

Κανένα από τα κόμματα του δήθεν συνταγματικού τόξου δεν έχει στο πρόγραμμά του την ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ. και την αξιοποίηση των κερδών από την εξόρυξη των κοιτασμάτων υπέρ του Ελληνικού Λαού.

Αντί αυτού, εφαρμόζουν αλλεπάλληλα μνημόνια, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και υποθηκεύουν τον ορυκτό πλούτο της Χώρας.

Η προσκόλληση των μέχρι σήμερα ελληνόφωνων κυβερνώντων στους δήθεν συνεταίρους που επιθυμούν τον αφανισμό μας, οδηγεί την Χώρα μας, με μαθηματική ακρίβεια, στην απόλυτη καταστροφή. Η καταλήστευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων και εν γένει του ορυκτού και ενεργειακού μας πλούτου, πρέπει να λάβει τέλος οριστικά και άμεσα.

Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ανακηρύξει την Α.Ο.Ζ., όπως έχει, άλλωστε, αποδείξει έμπρακτα με την κατάθεση της πρότασης νόμου στη Βουλή, και θα πραγματοποιήσει γεωπολιτική στροφή για την σύναψη συμβάσεων οικονομικού και γεωστρατηγικού περιεχομένου και την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων επ’ ωφελεία του Εθνους.

Δήμητρα Βελέντζα, Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-pseudhs-propaganda-twn-kommatwn-tou-dhthen-suntagmatikou-tojou-oti-h-ella#ixzz3ltO42n5y

Exit mobile version