Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκπομπές στα… αραβικά από τον 9,84 που ξόδευε εκατομμύρια ευρώ για κομπολόγια!

Εκπομπές στα... αραβικά από τον 9,84 που ξόδευε εκατομμύρια ευρώ για κομπολόγια!

Προ μηνός είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια της ρεμούλας και της κλεψιάς στον 9,84, τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, που επί σειρά ετών φιλοξενεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις, πλήν φυσικά της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα». Όπως αποκαλύφθηκε, αυτοί που δεν καλούσαν την Χρυσή Αυγή να παρουσιάσει τις θέσεις της ξόδευαν εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού για… κομπολόγια και μανικετόκουμπα.

Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι και αφότου η δικαστική έρευνα εναντίον τους έχει «παγώσει» για άγνωστους λόγους, αποφάσισαν να προκαλέσουν τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν την χλιδή τους. Έτσι την ίδια ώρα που οι γειτονιές και οι πλατείες των Αθηνών τελούν υπό κατάληψη από τους λαθρομετανάστες, ο 9,84 αποφάσισε να αρχίζει να εκπέμπει στα αραβικά.

Ο λόγος που επικαλείται ο σταθμός είναι ότι γίνεται λόγω προσύλωσης «στον “αέρα” των ανοικτών συνόρων». Η απάντηση προφανής: Γνώμη δύνανται να έχουν όταν θα διαθέτουν την δική τους συχνότητα και δεν θα καταχρώνται κάτι που τους εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες.

Αυτό, όμως, πήγαινε και για τα λεφτά που γίνανε… μανικετόκουμπα, γραβάτες, ταξίδια και κομπολόγια. Συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα το καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekpompes-sta…-arabika-apo-ton-984-pou-jodeue-ekatommuria-eurw-gia-kompolo#ixzz3ltPAvXRa

Exit mobile version