Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμέσως μετά τις εκλογές: Αρχίζει η βαριά μνημονιακή φορολογία των αγροτών!

Αμέσως μετά τις εκλογές: Αρχίζει η βαριά μνημονιακή φορολογία των αγροτών!

Χθες υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, σε εξάωρη σύσκεψη, δρομολόγησαν τις διαδικασίες έκδοσης των νέων εκκαθαριστικών. Οι υπηρεσίες της ΓΓΔΕ αποφάσισαν να τρέξουν τις νέες εκκαθαρίσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος στη συνέχεια και για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στις αρχές Οκτωβρίου. Πρώτοι στη λίστα της εφορίας είναι οι Έλληνες Αγρότες.

Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφε

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, ψήφισε ένα από τα πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων για το Μνημόνιο της αριστεράς.

Το πακέτο μέτρων έτυχε ευρείας αποδοχής από τη Βουλή, αφού το ψήφισαν πέραν των δύο κυβερνητικών εταίρων η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Τα μέτρα αυτά αφορούν και σένα:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, αφήνει για άλλη μία φορά στο απυρόβλητο το κομματικό – πελατειακό κράτος και προχωράει στην καταστροφή των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και της Εθνικής Παραγωγής.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πιστεύει ότι μόνος δρόμος για την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας είναι μέσω της πρωτογενούς παραγωγής. Όπως δήλωσε και εντός του Κοινοβουλίου ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η ψυχή του Έθνους και κανείς δεν δικαιούται να τους θυσιάζει στο βωμό των διεθνών τοκογλύφων και των δανεικών τους.

Μόνο άμα σπαρθούν τα χωράφια και καπνίσουν τα φουγάρα των βιομηχανιών θα μπορέσει να έρθει η αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας. Αντίθετα από τα μέτρα που επέβαλλαν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου εναντίον των Ελλήνων Αγροτών, η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amesws-meta-tis-ekloges-archizei-h-baria-mnhmoniakh-forologia-twn-agrotwn#ixzz3luZDJZSY

Exit mobile version