Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μας κοροϊδεύουν αυτή είναι η αλήθεια και δεν ντρέπονται καθόλου. Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο. Σ’ αυτές τις εκλογές, ποντάρουν στην αποχή, στα άκυρα και τα λευκά γιατί τους βολεύει!Βολεύει αυτούς και αυτό το σάπιο ΣΥΣΤΗΜΑ. Τους ακούς να τρώγονται μεταξύ τους, να κατηγορεί ο ένας τον άλλον ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ. Όλα αυτά τα χρόνια τους παρακολουθώ και ένα έχω να πω: τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Μόνο οι δικοί τους τραπεζικοί λογαριασμοί αυξήθηκαν και η προσωπική τους περιουσία. Στα ντιμπέιτ διαγωνίστηκαν ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:  Ούτε ένας δημοσιογράφος δεν τους έκανε το ερώτημα γιατί δεν πήγαμε να ψηφίσουμε στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση του Χρέους. Αλλά φανταστείτε την ξεφτίλα μας. Να έχουμε  ένα τόσο μεγάλο χρέος και να μην πηγαίνουμε να ψηφίσουμε την αναδιάρθρωση του! Είναι πλήρως προδοτική η στάση τους μιας που είναι ανθέλληνες και πλήρως υποταγμένοι στους Δανειστές μας. Έχουν καταλύσει  την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Έχουν διαλύσει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Και πάμε τώρα πάλι για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, δεν πρόλαβαν να κλείσουν 8 μήνες από τις προηγούμενες εκλογές πού έγιναν στις 25 Ιανουαρίου 2015, ούτε καν τρεις μήνες από το βροντερό ΟΧΙ στα μνημόνια. Αυτό το περήφανο ΌΧΙ σου το μετέτρεψαν σε ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ, με έναν χυδαίο τρόπο και κάποιοι συνεχίζουν να τους χειροκροτούν ακόμη . Ποιους; Τους Ψεύτες  και τους Κλέφτες! Αυτούς που έχουν υπογράψει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και έχουν κάνει την Ελλάδα με τις πολιτικές τους ξέφραγο αμπέλι. Κατά τα άλλα, μας φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Ξέρετε μια Ελληνική παροιμία λέει: “Για ότι τραβάει το κορμί  τα φταίει το Κεφάλι”. Γι’ αυτό Πρέπει να πάμε στις Εκλογές και να ψηφίσουμε. Ναι, να ψηφίσουμε όλοι μαζί, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτή τη φορά και μάλιστα ΔΑΓΚΩΤΟ.

Β.Κ.

Ελεύθερος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός – Φωτορεπορτάζ

Είμαι οικονομολόγος, τραπεζικός υπάλληλος, πατέρας 3 παιδιών, τα οποία φοιτούν σε δημόσιο σχολείο. Διαβάζοντας το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου επιθυμώ να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις θέσεις σας στην οικονομική πολιτική. Δηλώνοντας τη συμπαράστασή μου, εύχομαι ολόψυχα: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δ.Κ. 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στα Μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση

Είμαι δημότης Aγίου Δημητρίου. Πέρυσι πήραν το παιδί μου μέσω ΕΣΠΑ στον παιδικό σταθμό. Φέτος πήραν μόνο αλλοδαπούς και αφήσανε τα παιδιά των Ελλήνων εκτός. Αυτός είναι ο σύριζα. Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και δεν το ανέχομαι. Πληρώνω φόρους, το παιδί μου θα πάει στρατιώτης και αυτοί αγκαλιάζουν τους ξένους. Πληρώνω εισφορά αλληλεγγύης τι άλλο να κάνω; Τις λίστες τις έχουν ακόμη κρυφές για να μην ξέρουμε ποιοι πέρασαν, ενώ πέρυσι τις είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο. Είστε οι μοναδικοί που εμπιστευόμαστε.

Ευχαριστώ και να ξέρετε Χρυσή Αυγή δαγκωτό.
Ο.Π. 

Αμέσως μετά τις εκλογές: Αρχίζει η βαριά μνημονιακή φορολογία των αγροτών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-17-septembriou-2015#ixzz3lx5OhZab

Exit mobile version