Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τον παράνομο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ

Καταγγελία Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τον παράνομο αποκλεισμό από τα ΜΜΕ

Δια της παρούσης θέλω να καταγγείλω την υποκρισία των αυτόκλητων υπερασπιστών της δημοκρατίας και να καταδικάσω με τον μοναδικό τρόπο που μου απομένει -γραπτώς- το σύνηθες φαινόμενο της πλήρους φίμωσης της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και εκπροσώπων της από κάθε δημόσιο διάλογο.

Δηλώνω πως ο αποκλεισμός μου από τα τοπικά μέσα των Σερρών (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) συνιστά κατάφωρη φίμωση της μοναδικής αντιμνημονιακής φωνής στο νομό, αφού μεταξύ άλλων έχω την τιμή να αποτελώ και τον μοναδικό βουλευτή από τις Σέρρες που δεν ψήφισε ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, κάτι που δεσμεύομαι να πράξω σε περίπτωση επανεκλογής μου.

Συμπληρωματικά, οι αστείες δικαιολογίες των μιντιακών επιτελείων και οι επικλήσεις τους στην οικονομική κρίση που έπληξε περισσότερο τους Έλληνες πολίτες και σίγουρα όχι τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας βουλευτών της συγκυβέρνησης, ώστε να καταστεί μονόδρομος η «οικονομική μου συνεισφορά» για λίγα λεπτά δημοσιότητας επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή όταν κάνει λόγο περί νταβατζήδων της δημόσιας ζωής, πρακτική που με προσβάλλει και στην οποία ουδέποτε πρόκειται να ενδώσω.

Τέλος, δηλώνω πως παραχωρώ το δικαίωμα στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο ή υποψήφιο βουλευτή ανεξαρτήτως κόμματος να με «εκθέσει» δημόσια, απλώς ζητώντας μου να παρουσιάσω τις απόψεις του κόμματος που εκπροσωπώ.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Υποψήφιος βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-sunagwnisth-artemh-matthaiopoulou-gia-ton-paranomo-apokleismo-ap#ixzz3m07Q6MW1

Exit mobile version