Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο zougla.gr: Η μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής θα πέσει και πάλι στο κενό – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης ωριαία συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του zougla.gr στους δημοσιογράφους Χρήστο Μαζάνη και Σωτήρη Σκουλούδη.

Αρχικά, έδωσε τις αρμόζουσες απαντήσεις στην λασπολογία και την επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως η αλλοίωση των λεγομένων του και η απομόνωση μιας φράσης δεν θα έχει το επιθυμητό για τους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και τον αποκλεισμό του από το ντιμπέητ και γενικότερα το καθεστώς φίμωσης και πολιτικής δίωξης υπό το οποίο διεξάγει τον πολιτικό της Αγώνα η Χρυσή Αυγή, έναν Αγώνα που θα είναι για ακόμη μια φορά νικηφόρος.

Ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για την εθνική οικονομία, την επίτευξη της ελληνικής αυτάρκειας και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και τέλος τόνισε ότι προωθείται μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, με το κόμμα του Μεϊμαράκη να προορίζεται να παίξει τον ρόλο μιας “μαϊμού” αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-zougla.gr-h-maurh-propaganda-enantion-ths-chrushs-a#ixzz3m1vPJM8m

Exit mobile version