Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στήνουν στρατόπεδα για λαθρομετανάστες μέσα στη νύχτα, κρυφά από τους κατοίκους !!!

Στήνουν στρατόπεδα για λαθρομετανάστες μέσα στη νύχτα, κρυφά από τους κατοίκους !!!

Πανικόβλητο το πολιτικό κατεστημένο και μετρώντας σημαντικές εκλογικές απώλειες από την μεταναστευτική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», σύμφωνα και με όσα προέβλεψαν τα στελέχη της Χρυσής  Αυγής κατά την επίσκεψή τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, φροντίζει να μετακινήσει τους λαθροεισβολείς, που καταφθάνουν κατά χιλιάδες καθημερινά.

Ως προσωρινή λύση σκέφτηκαν τη διασπορά τους σε διάφορα σημεία της χώρας, ελπίζοντας ότι θα αμβλυνθούν οι αντιδράσεις και θα είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Για ενημέρωση των κατοίκων των περιοχών, όπου πρόκειται να τους μετεγκαταστήσουν ούτε λόγος φυσικά, αφού επιλέχθηκε η λύση της δημιουργίας τετελεσμένων.

Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση με τη δημιουργία «ανοιχτού κέντρου φιλοξενίας», στα όρια του δήμου Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, κυριολεκτικά εν μία νυκτί. Ήταν τέτοια η έκπληξη που αναστατώθηκαν ακόμα και οι όμοροι δήμοι Ωραιοκάστρου και Δέλτα, αφού κανείς δε γνώριζε λεπτομέρειες.

Η «καταδρομική» επιχείρηση περιελάμβανε προετοιμασία του χώρου από το στρατό και εγκατάσταση προκατασκευασμένων κατοικιών, που ξεφόρτωσαν νταλίκες τα μεσάνυχτα, ενώ η περίφραξη δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί. Η έκταση 15 στρεμμάτων ανήκει στη ΓΑΙΑΟΣΕ και παραχωρήθηκε για τη δημιουργία του κέντρου. Σύμφωνα με όσα ανεπιβεβαίωτα διαρρέονται, οι δήμοι δεν θα έχουν καμιά εμπλοκή στη διαχείριση του «ανοιχτού κέντρου φιλοξενίας», την ευθύνη του οποίου θα έχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο περιφερειάρχης της οποίας κόμπαζε πριν λίγες μέρες ότι αυτός «δεν επέτρεψε τον κατάπλου του πλοίου από την Κω στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης».

Οι ίδιοι οι κάτοικοι τη περιοχής δεν έχουν αντιδράσει ως τώρα, μάλλον ξαφνιασμένοι ακόμα από τη νυχτερινή επιχείρηση. Σίγουρα οι καλοκαιρινές εικόνες από τα νησιά δεν μπορούν ν’ αγνοηθούν, ειδικά αν ληφθεί υπ’ όψιν ο επερχόμενος χειμώνας. Τι θα συμβεί άραγε όταν οι θερμοκρασίες θα πέσουν και οι γειτονικές χώρες σφραγίσουν τα σύνορά τους; Που θα είναι όλοι αυτοί που σήμερα στήνουν στρατόπεδα μεταναστών μια ανάσα απ τη Θεσσαλονίκη;

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρες. Ανάθεση της φύλαξης των συνόρων, χερσαίων, υδάτινων και εναερίων – γιατί έχουμε και τέτοια, όσο και αν το αγνοεί ο μικρός Αλέξης – στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Αυστηρή εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας, που προβλέπει απέλαση όλων των λαθροεισβολέων και απόδοση της ιδιότητας του πρόσφυγα μετά από ενδελεχή έλεγχο και συγκεκριμένα κριτήρια.  Δεν μπορεί για παράδειγμα κάποιος να χαρακτηρίζεται ως πρόσφυγας, αν δεν προέρχεται από εμπόλεμη περιοχή ή αν είναι άντρας σε στρατεύσιμη ηλικία.

Όπως και να έχει το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να αφήσουμε να το διαχειριστούν οι  ανθέλληνες, οι ατσαλάκωτοι και οι πολιτικάντηδες. Οι Εθνικιστές δηλώνουν παρών και είναι στο χέρι των Ελλήνων να αποφασίσουν για τη μοίρα τους.

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/3529#sthash.gUVYPT3T.dpuf

Exit mobile version