Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Φάρσαλα, Λάρισα, Ηράκλειο

“Βούλιαξαν” από κόσμο τα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων στην πολιτική ομιλία του ευρωβουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού. Διακοπτόμενος συνεχώς από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των υποστηρικτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά των γραφείων, ο ομιλητής αναφέρθηκε στο πολιτικό διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής.

Μίλησε επίσης για τα Εθνικά θέματα, που τόσο απουσιάζουν από την ατζέντα των εκλογών, όπως επίσης και για την λαθρομετανάστευση που καθημερινά διογκώνεται. Ψήφος στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -κατέληξε-σημαίνει ψήφο στην Ελλάδα, στήριξη στην μόνη πατριωτική φωνή, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επίσης καθημερινές είναι οι δράσεις κλιμακίων της Τ.Ο Τρικάλων, που μεταφέρουν το μήνυμα των Ελλήνων εθνικιστών σε κάθε γωνιά του νομού. Κοινή διαπίστωση είναι πλέον η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και η απογοήτευση των ανθρώπων από τις ανερμάτιστες και εθνοκτόνες πολιτικές των μνημονίων, που με συνέπεια εφαρμόζει το σύνολο των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Περιοδεία στην επαρχία Αγιάς πραγματοποίησαν συναγωνιστές της Τ.Ο ΦΑΡΣΑΛΩΝ μαζί με υποψήφιους βουλευτές του νομού Λάρισας και συναγωνιστές της Αγιάς. Έγινε διανομή ενημερωτικού και εκλογικού υλικού, αναλύθηκαν οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα αγροτικά θέματα κυρίως αλλά και γενικά για τα εθνικά θέματα.

Οι συναγωνιστές έγιναν με ενθουσιασμό δεκτοί από τους κατοίκους. Ακόμα και ο τελευταίος δύσπιστος πολίτης κατάλαβε ότι τον εξαπάτησαν όλοι όσοι τον κυβέρνησαν και δεν πρόκειται να ξαναδώσει ψήφο ούτε στην πρώτη φορά αριστερά αλλά ούτε και στην ψοφοδεξιά  και στα κόμματα που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, μόνη τους ελπίδα πλέον είναι η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ.

Η Δέσποινα Σβερώνη – Χονδρονάσιου και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Ελλασόνος μετά την επιμνημόσυνη δέηση προς Τιμή του ήρωα Γεωργάκη Ολύμπιου. Η Δέσποινα Σβερώνη συναντήθηκε και με άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος Λαρίσης κατά και συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Δημαρχείο Κιλελέρ 25η γιορτη βαμβακιού – Παρουσία στα εγκαίνια της 20ης γιορτής Μήλου και στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αγιάς από τους Τούρκους το 1881 με το συναγωνιστή Γ. Παρλάντζα.

Με διανομή φυλλαδίων και συζητήσεις με τους πελάτες των συνοικιακών καφενείων του Ηρακλείου, συνεχίστηκε η δράση των συναγωνιστών της Τ.Ο. Ηρακλείου, την Τετάρτη 16/9, ενώ δεκάδες συμπολίτες μας προσέρχονται στα γραφεία προκειμένου να έρθουν σε άμεση επαφή με το Κίνημα και να προμηθευτούν ψηφοδέλτια για τις εκλογές της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn288#ixzz3m5FWZ2Ng

Exit mobile version