Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Το μόνο εμπόδιο στην κλεπτοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Ζαρούλια: Το μόνο εμπόδιο στην κλεπτοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα μιας ακόμη περήφανης εθνικιστικής νίκης έστειλε από τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.

Απευθυνόμενη  στο κοινό μίλησε για τα κατάπτυστα μνημόνια και όλους τους φόρους που ψευδώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις είπαν πως θα καταργήσουν. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του να είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να είμαστε η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση την 21η Σεπτεμβρίου για να μην υπάρχουν φαινόμενα όπως η παράνομη εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε παλιό εργοστάσιο πυρομαχικών.

Να γίνει επιτέλους λογιστικός έλεγχος για να δει ο Ελληνικός λαός που πάνε τα χρήματα του, σημειώνοντας πως για Εθνική Κυριαρχία χρειάζεται ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ, Εθνική παραγωγή με ενίσχυση των αγροτών, κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας όπως επίσης κατάργηση της επιχορήγησης των κομμάτων. Αναφέρθηκε επίσης, στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Παιδεία, την Υγεία, την Δικαιοσύνη και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έκλεισε λέγοντας πως το μόνο εμπόδιο στην κλεπτοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή. Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-to-mono-empodio-sthn-kleptokratia-einai-h-chrush-augh#ixzz3m5OABbrN

Exit mobile version